2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Hivatalosan bejegyezték az Összefogás Pártot
Hivatalosan bejegyezték az Összefogás Pártot

Hivatalosan bejegyezték az Összefogás Pártot

Hivatalosan bejegyezték az Összefogás PártotA Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monokon, Kossuth szülőházában jelentették be az Összefogás Párt megalakulását. Szepessy Zsolt pártelnök elmondta: jogerősen bejegyezte a bíróság az Összefogás Pártot, amely mottója szerint – „Nem az a kérdés, bal vagy jobb, hanem az, hogy fent vagy lent” – végzi majd feladatait. Hozzátette: azért Monokon jelentették be a megalakulást, mert a településről már számos országos jelentőségű kezdeményezés indult el „egykor is és most is”. A párt Kossuth Lajos politikai örökségét viszi tovább. Ennek megfelelően készült el választási programjuk, amely szintén Kossuth nevét viseli.

 

Arról is beszámolt, hogy mind a 176 választókörzetben indítanak jelölteket a 2010-es választásokon, és megkezdik az ország településein az alapszervezetek kiépítését. Az első alapszervezet szimbolikusan Monokon alakul meg – közölte.

Úgy fogalmazott: céljuk, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon „parlamenti párttá válva” tudjanak javítani az ország jelenlegi helyzetén.

/MTI/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy újraszámolják az érvénytelen szavazólapokat, amiket a vasárnapi önkormányzati választás során adtak l…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…