2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Elismerések az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkatársainak

Elismerések az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkatársainak

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója, valamint az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából az ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. több munkatársa kapott elismerést.
A nemzeti ünnep alkalmából Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban Dr.
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozott Bak Juliannának, a társaság közgazdasági vezérigazgató-helyettesének, az Országos Erdészeti Egyesület Ellenőrző Bizottsága elnökének. Az elismerést a társaság gazdálkodási feladatainak ellátásáért, valamint a természeti károk utáni helyreállítási munkák forrásigényének biztosítása érdekében végzett eredményes szakmai és vezetői munkájáért vehette át.

Március 21-én, az Erdők Nemzetközi Napján Nagykanizsán tartották a Pro Silva Hungariae kitüntetési ünnepséget. Dr. Fazekas Sándor miniszter Bitay Márton Örssel, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkárával adott át elismeréseket. Pro Silva Emlékplakettet vehetett át Hulják Péter, a Telkibányai Erdészeti Igazgatóság erdészeti igazgatója a természetközeli erdőgazdálkodás gyakorlati módszereinek széleskörű alkalmazásáért, az erdőgazdálkodási és természetvédelmi érdekek összehangolásáért végzett magas szintű tevékenységéért.

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Gór Lajos, a Keletbükki Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze a bükkösök állománynevelése, a pusztuló fenyves állományok felújítása, valamint a hó- és viharkárok elhárítása területén végzett munkája elismeréseként,  Király Béla, a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze az erdő szolgálatában csaknem négy évtizeden át végzett munkájáért, az erdők közéleti hasznosítása területén elért eredményeiért és a rendkívüli káresemények elhárítása során tanúsított helytállásáért, és Szívós Balázs, a Répáshutai Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze a bükkösök állománynevelése, a pusztuló fenyves állományok felújítása, és a hó- és viharkárok elhárítása területén végzett munkája elismeréseként.

Az elismerésekhez az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokfelé esős, zivataros idővel kezdődik a hét, és egyúttal ér véget a nyár. A hét második felében több lesz a napsütés, többfelé továbbra is várhatók …

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum