2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Disco-tragédia Budapesten- Három lány meghalt + Videó

Disco-tragédia Budapesten- Három lány meghalt + Videó

Szombaton este 11 óra után Budapesten, a Nyugati tér egyik szórakozóhelyén a több ezres tömegben három fiatal lány életét vesztette.
A Budapest Facebook-os oldalon részvétét nyilvánította a szombat éjjel elhunyt három fiatal hozzátartozóinak a West Balkán szórakozóhely tulajdonosa és a rendezvényszervező Noise Night Life is. A három lány közül kettő, a Móricz Zsigmond Gimnázium tanulója volt.

A Belügyminisztérium Sajtóosztálya az esettel kapcsolatban az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

„Dr. Pintér Sándor belügyminiszter meghallgatta a Rendőrség, a katasztrófavédelem, valamint a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság jelentéseit a szombat éjszaka történt, három halálos áldozatot követelő tragédia körülményeiről.
A belügyminiszter utasította a vezetőket, hogy haladéktalanul vizsgálják felül a szórakozóhelyek üzemeltetési gyakorlatát, az azokat szabályozó jogi hátteret.
Jelen ismereteink szerint a tragédia bekövetkeztében fontos szerepet játszott a jogszabályok súlyos áthágása, azok be nem tartása.

A belügyminiszter által vezetett értekezlet jelenleg is tart.
A Belügyminisztérium őszinte részvétét nyilvánítja a tragédiában elhunytak családjainak.”

A Belügyminisztériumban ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót a Belügyminiszter.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…