2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereket
Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereket

Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereket

Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereketAz MDF kizárólag Bokros Lajos és a párt önálló politikájának, önálló listájának támogatásához vár partnereket – mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke. A Magyar Demokrata Fórum pontosan meghatározott feltételek szerint kezdett tárgyalásokba több különböző, az MDF-et megkereső civilszervezettel és párttal – közölte. Kiemelte, az MDF a tárgyalások kezdetén leszögezte: csak olyan szervezetekkel és pártokkal kíván az esetleges együttműködésről egyeztetéseket folytatni, amelyek felsorakoznak Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje mögé, továbbá maradéktalanul elfogadják Bokros Lajost és az MDF programját.

A tavaszi választásokon a jelöltek az MDF önálló listáján indulnak el, a kampányt és az együttműködést pedig nem saját identitásuk, arculatuk át- és megmentésére akarják kihasználni, hanem céljuk a normális Magyarország megteremtéséhez – sorolta az MDF elnöke.

Dávid Ibolya közölte: az MDF ragaszkodik a korábban megfogalmazott feltételekhez, és kizárólag azok alapján folytat tárgyalásokat az együttműködni kívánó szervezetekkel és pártokkal.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek