2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » Hírek » Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereket
Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereket

Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereket

Az MDF kizárólag Bokros és a párt politikájának támogatásához vár partnereketAz MDF kizárólag Bokros Lajos és a párt önálló politikájának, önálló listájának támogatásához vár partnereket – mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke. A Magyar Demokrata Fórum pontosan meghatározott feltételek szerint kezdett tárgyalásokba több különböző, az MDF-et megkereső civilszervezettel és párttal – közölte. Kiemelte, az MDF a tárgyalások kezdetén leszögezte: csak olyan szervezetekkel és pártokkal kíván az esetleges együttműködésről egyeztetéseket folytatni, amelyek felsorakoznak Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje mögé, továbbá maradéktalanul elfogadják Bokros Lajost és az MDF programját.

A tavaszi választásokon a jelöltek az MDF önálló listáján indulnak el, a kampányt és az együttműködést pedig nem saját identitásuk, arculatuk át- és megmentésére akarják kihasználni, hanem céljuk a normális Magyarország megteremtéséhez – sorolta az MDF elnöke.

Dávid Ibolya közölte: az MDF ragaszkodik a korábban megfogalmazott feltételekhez, és kizárólag azok alapján folytat tárgyalásokat az együttműködni kívánó szervezetekkel és pártokkal.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp