2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A NAV és a szakmai szervezetek együttműködése

A NAV és a szakmai szervezetek együttműködése

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) régiós adó főigazgatósága és a megyei adóigazgatóság vezetői 2011. évtől immár hagyományteremtő jelleggel minden év márciusában egyeztető megbeszélés keretében találkoznak a kamarák, érdekképviseleti szervezetek képviselőivel.

Az együttműködés elveit, módját már a korábbi években rögzítették, intézményesített formában, együttműködési megállapodás megkötésével is. 2013. március 28-án a felek Miskolcon találkoztak az adó főigazgatóság székházában.

A kapcsolattartás egyik jól működő formája az adó főigazgatóságon kialakított konzultációs lehetőség a könyvviteli szolgáltatást végző szakemberek számára.

A kamarai jelzések alapján a NAV vállalta, hogy a feketegazdaság visszaszorítása érdekében határozottabban lép fel a bejelentés nélküli tevékenységet végzőkkel szemben, ezzel is támogatva a tisztességesen működő vállalkozásokat.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára fontos az érdekképviseleti szervezetek visszacsatolása az adóztatási tevékenységről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokfelé esős, zivataros idővel kezdődik a hét, és egyúttal ér véget a nyár. A hét második felében több lesz a napsütés, többfelé továbbra is várhatók …

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum