2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A NAV és a szakmai szervezetek együttműködése

A NAV és a szakmai szervezetek együttműködése

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) régiós adó főigazgatósága és a megyei adóigazgatóság vezetői 2011. évtől immár hagyományteremtő jelleggel minden év márciusában egyeztető megbeszélés keretében találkoznak a kamarák, érdekképviseleti szervezetek képviselőivel.

Az együttműködés elveit, módját már a korábbi években rögzítették, intézményesített formában, együttműködési megállapodás megkötésével is. 2013. március 28-án a felek Miskolcon találkoztak az adó főigazgatóság székházában.

A kapcsolattartás egyik jól működő formája az adó főigazgatóságon kialakított konzultációs lehetőség a könyvviteli szolgáltatást végző szakemberek számára.

A kamarai jelzések alapján a NAV vállalta, hogy a feketegazdaság visszaszorítása érdekében határozottabban lép fel a bejelentés nélküli tevékenységet végzőkkel szemben, ezzel is támogatva a tisztességesen működő vállalkozásokat.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára fontos az érdekképviseleti szervezetek visszacsatolása az adóztatási tevékenységről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…