2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF

Hajas Laci újra tanulónak állt!

Hajas Laci újra tanulónak állt

Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok… A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt össze a Budapest Hair Show-n! A Várkert bazár adott otthont a fantasztikus, telt házas eseménynek, amelynek Hajas László volt a fővédnöke, és amelyen olyan sztárfodrászok léptek színpadra, mint Richard Ashforth és Josh Lamonaca.

Hajas László 46 éve kezdett fodrászversenyekre járni, azóta hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb mesterfodrásza lett. Laci azonban nem ül a babérjain, továbbra is képzi magát, így a Hair Show egyik szemináriumán is részt vett.
„1975-öt írtunk, amikor elkezdtem versenyezni. Ugyan nagyon fiatal voltam, de akkor határoztam el, hogy minden versenyre elmegyek, amit csak rendeznek, mert ha egy mozdulatot látok, vagy egy gondolatot hallok, és azt be tudom építeni a tudáskelléktáramba, akkor nekem már megérte aznap felkelni. Ez az életfilozófiám elkísért az utamon, elmentem minden bemutatóra, elmentem a világ minden tájára, és tanultam. A mai fiatalok nagyon szerencsések, hiszen az interneten is sokat lehet tanulni, és azzal, hogy ezt az eseményt Magyarországra hozták, már elutazni sem kell, hiszen idejött a világ Budapestre. Engem még mindig a tudásvágy éltet! Én is elmentem Richard Ashforth szemináriumára, ahol két órán keresztül folyamatosan gyakoroltunk” – magyarázta Hajas Laci.
Az esemény egyik főszervezője, Győri Szabolcs nagyon büszke rá, hogy egy év kihagyás után végre újra megrendezhették hazánk legnagyobb márkafüggetlen fodrász- és borbély eseményét.
„A szakmai események szervezése cégünk egyik legizgalmasabb és legdinamikusabban fejlődő divíziója, olyan sebességgel fejlődik, mint első üzletágunk, az online szalonmenedzselési rendszer. Cégünk életében a fejlesztés állandó, hiszen így tudjuk segíteni leginkább a partnereinket. Egy évig tartó, kőkemény szervezőmunka eredménye, hogy a csodálatos Várkert bazárban együtt lehetett a szakma színe-java. Hitvallásunk szerint történt minden, ahogy az összes rendezvényünkön; együtt tanultunk, inspirálódtunk, és együtt szórakozhattunk. Telt házas szemináriumokat, look and learn show-kat láthattunk két világsztár oktatóval, akik a világ egyik pontjáról a másikra repülnek, hogy taníthassanak, miközben rengeteg hazai példakép is színpadra lépett. Már most elkezdtük az ötletelést, jövőre még több meglepetéssel várjuk majd a Hair Show-ra látogatókat” – mondta el Győri Szabolcs.
Az eseményen a két külföldi világsztár mellett színpadra lépett a Schwarzkopf Professional Team, a Hedge Hair, Dancsó Erika, a STMNT, és az év felfedezettje, Frohner Ferenc is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…
A rendőrség nevében
Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendő…

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …