2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Gyereksztár babérokra tör az egykori No Thanx tinisztár

Gyereksztár babérokra tör az egykori No Thanx tinisztár

Skrapits Erik az utóbbi időben azzal vonta magára a média figyelmét, hogy Ausztriában postásként dolgozik. Elmondása szerint, a pandémia ideje alatt találta a munkát, ami jókor jött, mivel mint minden más előadónak, neki is törölték az összes fellépését. Most viszont, hogy újból színpadra léphet, nem csak szóló előadóként vállal fellépést, hanem a gyerekek új sztárjaként, Brandnyúlként is, aki egy énekes óriás báb.

Eriket Brandnyúl jelmezbe öltözve szemmel láthatóan nagyon kedvelik a gyerekek, rendkívül szórakoztatónak tartják, és teljesen elvarázsolja a kicsiket-nagyokat.

– Mióta megszületett az első lányom, azóta érik bennem a gondolat, hogy gyerekzenét kellene készíteni. Sokszor külföldi dalokat hallgattunk, és rájöttünk, hogy azért szereti a lányunk, mert nagyon interaktív a külföldi gyerekzene. Az óriás plüss báb látványa pedig hihetetlenül magával ragadta, így  készítettünk egy kombinációt ezekből, és a mi nyuszinkkal szeretnénk a gyerekek felé kommunikálni a mozgás, a tánc fontosságát és az egészséges táplálkozást. Feleségem gyerekkori plüssjátéka volt a Brandnyúl, innen jött a név.

További információ: https://www.facebook.com/brandnyul/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek