2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

Gitárt és készpénzt loptak

A putnoki körzeti megbízottak a bejelentést követő pár órán belül elfogták azt a két férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 41 éves és egy 26 éves putnoki férfival szemben. Az eljárás adatai szerint az elkövetők 2022. november 4-én, Putnokon a Tompa Mihály úton található egyik családi házból eltulajdonítottak egy gitárt valamint, több mint 40.000 forint készpénzt.

A tulajdonos hozzátartozójának a rendőrségen történő bejelentését követően a putnoki körzeti megbízottak sikeres adatgyűjtésük eredményeként pár órán belül elfogták az elkövetőket, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendőrök a készpénzt és a gitárt is lefoglalták, melyet átadtak a jogos tulajdonosának.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Amikor a séta kihagyhatatlan
Kedvenceinkkel is érdemes körültekintően kikapcsolódni Miközben a felelős állattartók különböző módszerekkel óvják kedvenceiket a kullancsoktól, g…

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…