2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Csobbanj EUrópával a Balaton Sound fesztiválon!

Uniós turné Magyarország strandjain

Egy nap erejéig Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválján is lehetőség nyílik rá, hogy kötetlen hangulatban uniós kérdésekben jártas szakemberekkel beszélgethessen a koncertekre érkező közönség. Július 9-én, pénteken, még mielőtt a balaton-parti hangulat magával ragadná a fesztiválozókat, érdemes lesz ellátogatni ahhoz a sátorhoz is, ahol ugyan DJ-k nem keverik a zenét, viszont kérdezni, érdeklődni, vagy akár uniós kérdésekből álló kvízt kitölteni biztosan lehet. Hogy kik lesznek ennek a sátornak fellépői? Ott lesz az Európai Fogyasztóvédelmi Központ, az Enterprise Europe Network, a siófoki Europe Direct Iroda, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája, és természetesen az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete. A sportosabb látogatókat pedig az EU-s sátor mellett felállított mászófalra invitáljuk!

 

Háttér

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a hazai Europe Direct tájékoztató irodákkal együttműködve 2010. június 15. és augusztus 14. között rendezi meg „Csobbanj EUrópával!” című programsorozatát az ország strandjain. A roadshow keretében egy Europe Direct-kisbusz járja körbe az egész országot érintve többek között a Balatont, a Velencei-tavat és a Tisza-tavat. A program 37 fürdőhelyen 40 napon keresztül zajlik, és eközben számos fesztiválon is megjelenik, így a Balaton Soundon, a Hegyalja Fesztiválon és a Tó-vidék Fesztiválon.

A program célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről – utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok, támogatások, nyugdíjak stb. – ingyenes tájékoztatást nyújtson a strandolóknak, valamint tudatosítsa bennük, hogy országszerte 16 helyen az év maradék részében is ingyenes tájékoztatást kaphatnak ezekről a kérdésekről a Europe Direct ügyfélszolgálati irodákban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek