2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Erről a készítményről mindenkinek tudnia kell, aki baromfitartásra adja a fejét

Erről a készítményről mindenkinek tudnia kell, aki baromfitartásra adja a fejét

A csirkék, pulykák nevelése során számos kihívással kell megküzdeni. Az állatok folyamatos fejlődése, immunrendszerük megerősítése érdekében érdemes nem csak a jószerencsére hagyatkozni, hanem lépéseket tenni.

Az AnivetDirect webáruházában kapható takarmánykiegészítők között található meg a Vitapol, amely igen keresett a baromfitartók körében. Nem véletlenül, a készítmény ugyanis elősegíti, hogy a tenyészidőszak alatt a szárnyasok ütemesen tudjanak növekedni. Ellenkező esetben komoly veszteségekkel kell számolnia a termelőknek.

Mindenki számára előnyös, ha az állatok problémamentesen fejlődnek. Ennek következtében ugyanis a gazdasági mutatók kiszámíthatóbbá válnak.

A szer előnyei brojler csirke nevelés esetén

Ha brojler csirkét szeretne valaki nevelni, akkor kifejezetten érdemes használnia a Vitapolt. A készítmény alkalmazása esetén ugyanis a kelésgyenge állomány felerősödik. A hasmenéses betegségek megelőzhetők, ha pedig már felütötték a fejüket, akkor megszüntethetők.

A takarmányhasznosulás javítható a Vitapollal, és kedvezőbb lesz a csirkék súlygyarapodása. Jelentős mértékben csökken a készítmény használata esetén a hasűri zsírlerakódás, továbbá a comb és a mell nyerszsír tartalma is. Ezenfelül erősödik a csontrendszer és a tollazat, sőt, még a vírusfertőzések elleni védekezés tekintetében is eredményes a termék.

A Vitapol csökkenti a Salmonella-fertőzöttség esélyét, az ammóniaszagot, ezenfelül a gyógyszerfelhasználást és a stresszérzékenységet is.

Ezért érdemes Vitapolt használni pulykák nevelése során

A pulyka hústermelésének összköltségét tekintve akár hetven százalékot is kitehet a takarmányozási költség, ez tehát meghatározza a gazdaságosságot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amennyiben a takarmányba keverik a Vitapol pulvistot a hizlalás eltérő fázisaiban, akkor a hizlalási mutatók jelentős mértékben javulnak.

Ahogyan a brojler csirkék nevelése, úgy a pulykák fejlődése esetén is hasznos a készítmény. A kelésgyenge állományt pulykák esetében is feljavítja, és a hasmenéses betegségek megelőzésében is rendkívül hatékony.

A szer használatával kedvezőbb súlygyarapodás érhető el, és növelhető az értékes testrészek aránya. A Vitapol alkalmazása hasonló előnyökkel jár pulykák nevelésének alkalmazásakor, mint a brojler csirkék esetében. Meg kell még említeni, hogy a készítmény pulykák esetében képes megkötni és kiüríteni a tápokkal megetetett toxinokat.

Előnyök a tojástermelés tekintetében

Ha ipari szintű tojástermelés a cél, akkor fontos kiemelt figyelmet fordítani az emésztőszervi betegségek megelőzésére és az immunrendszer javítására. Így lehet csökkenteni az elhullás mértékét.

A Vitapol Pulvis és a Vitapol Antimast tápba keverésének számos előnye van. Így a tojástermelés egyszerre indul el, és meredek lesz a tojásgörbe felfutása. Megfigyelhető a készítmények használata esetén, hogy a tojástermelés időszaka megnő, és a tojások mérete is nagyobb lesz./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…