2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Erről a készítményről mindenkinek tudnia kell, aki baromfitartásra adja a fejét

Erről a készítményről mindenkinek tudnia kell, aki baromfitartásra adja a fejét

A csirkék, pulykák nevelése során számos kihívással kell megküzdeni. Az állatok folyamatos fejlődése, immunrendszerük megerősítése érdekében érdemes nem csak a jószerencsére hagyatkozni, hanem lépéseket tenni.

Az AnivetDirect webáruházában kapható takarmánykiegészítők között található meg a Vitapol, amely igen keresett a baromfitartók körében. Nem véletlenül, a készítmény ugyanis elősegíti, hogy a tenyészidőszak alatt a szárnyasok ütemesen tudjanak növekedni. Ellenkező esetben komoly veszteségekkel kell számolnia a termelőknek.

Mindenki számára előnyös, ha az állatok problémamentesen fejlődnek. Ennek következtében ugyanis a gazdasági mutatók kiszámíthatóbbá válnak.

A szer előnyei brojler csirke nevelés esetén

Ha brojler csirkét szeretne valaki nevelni, akkor kifejezetten érdemes használnia a Vitapolt. A készítmény alkalmazása esetén ugyanis a kelésgyenge állomány felerősödik. A hasmenéses betegségek megelőzhetők, ha pedig már felütötték a fejüket, akkor megszüntethetők.

A takarmányhasznosulás javítható a Vitapollal, és kedvezőbb lesz a csirkék súlygyarapodása. Jelentős mértékben csökken a készítmény használata esetén a hasűri zsírlerakódás, továbbá a comb és a mell nyerszsír tartalma is. Ezenfelül erősödik a csontrendszer és a tollazat, sőt, még a vírusfertőzések elleni védekezés tekintetében is eredményes a termék.

A Vitapol csökkenti a Salmonella-fertőzöttség esélyét, az ammóniaszagot, ezenfelül a gyógyszerfelhasználást és a stresszérzékenységet is.

Ezért érdemes Vitapolt használni pulykák nevelése során

A pulyka hústermelésének összköltségét tekintve akár hetven százalékot is kitehet a takarmányozási költség, ez tehát meghatározza a gazdaságosságot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amennyiben a takarmányba keverik a Vitapol pulvistot a hizlalás eltérő fázisaiban, akkor a hizlalási mutatók jelentős mértékben javulnak.

Ahogyan a brojler csirkék nevelése, úgy a pulykák fejlődése esetén is hasznos a készítmény. A kelésgyenge állományt pulykák esetében is feljavítja, és a hasmenéses betegségek megelőzésében is rendkívül hatékony.

A szer használatával kedvezőbb súlygyarapodás érhető el, és növelhető az értékes testrészek aránya. A Vitapol alkalmazása hasonló előnyökkel jár pulykák nevelésének alkalmazásakor, mint a brojler csirkék esetében. Meg kell még említeni, hogy a készítmény pulykák esetében képes megkötni és kiüríteni a tápokkal megetetett toxinokat.

Előnyök a tojástermelés tekintetében

Ha ipari szintű tojástermelés a cél, akkor fontos kiemelt figyelmet fordítani az emésztőszervi betegségek megelőzésére és az immunrendszer javítására. Így lehet csökkenteni az elhullás mértékét.

A Vitapol Pulvis és a Vitapol Antimast tápba keverésének számos előnye van. Így a tojástermelés egyszerre indul el, és meredek lesz a tojásgörbe felfutása. Megfigyelhető a készítmények használata esetén, hogy a tojástermelés időszaka megnő, és a tojások mérete is nagyobb lesz./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…