2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése a gyanú

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése a gyanú

A szerencsi rendőrök őrizetbe vették azt a tállyai asszonyt, aki egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített prostitúcióra.

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 49 éves és tállyai nővel szemben.

Az eljárás jelenleg rendelkezésre álló adatai alapján a gyanúsított egy fiatal nő kiszolgáltatott helyzetét kihasználva 2017 évtől rábírta, hogy magát egy internetes oldalon hirdesse prostituáltként, majd az ebből a tevékenységből befolyó összeget elvette tőle, és azt a saját megélhetésére fordította. Az elkövető továbbá a tállyai házában – egy külön berendezett szobában – a fia élettársának biztosította, hogy ott folyamatosan prostitúciós tevékenységet végezzen.

Az asszony 27 éves fia közreműködött abban, hogy az élettársa az édesanyjának lakásán szexuális szolgáltatást nyújtson, és az idősebbik, 32 éves fia is elősegítette ezt a tevékenységet. Velük szemben kerítés, illetve prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfiak saját fogyasztási céljaik kielégítése érdekében kábítószernek minősülő növényi törmeléket szereztek be, és fogyasztottak el, ezért ellenük kábítószer birtoklása vétség miatt is indult eljárás.

A nyomozók a gyanúsítottakat 2021. november 4-én kihallgatták, majd a nőt őrizetbe vették.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek