2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése a gyanú

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése a gyanú

A szerencsi rendőrök őrizetbe vették azt a tállyai asszonyt, aki egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített prostitúcióra.

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 49 éves és tállyai nővel szemben.

Az eljárás jelenleg rendelkezésre álló adatai alapján a gyanúsított egy fiatal nő kiszolgáltatott helyzetét kihasználva 2017 évtől rábírta, hogy magát egy internetes oldalon hirdesse prostituáltként, majd az ebből a tevékenységből befolyó összeget elvette tőle, és azt a saját megélhetésére fordította. Az elkövető továbbá a tállyai házában – egy külön berendezett szobában – a fia élettársának biztosította, hogy ott folyamatosan prostitúciós tevékenységet végezzen.

Az asszony 27 éves fia közreműködött abban, hogy az élettársa az édesanyjának lakásán szexuális szolgáltatást nyújtson, és az idősebbik, 32 éves fia is elősegítette ezt a tevékenységet. Velük szemben kerítés, illetve prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfiak saját fogyasztási céljaik kielégítése érdekében kábítószernek minősülő növényi törmeléket szereztek be, és fogyasztottak el, ezért ellenük kábítószer birtoklása vétség miatt is indult eljárás.

A nyomozók a gyanúsítottakat 2021. november 4-én kihallgatták, majd a nőt őrizetbe vették.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum