2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 391 HUF
1 GBP 438 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Együtt szórakoztak, begyógyszerezték, és kirabolták

Együtt szórakoztak, begyógyszerezték, és kirabolták

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a két asszonyt, akik nyugtatót raktak egy férfi italába majd készpénzt, és egy játékkonzolt tulajdonítottak el a lakásából.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 és egy 49 éves helyi asszonnyal szemben. A gyanúsítottak 2021. augusztus 13-án kora délután, Miskolcon a Baross Gábor utcában található egyik sörözőben ismerkedtek össze egy férfival, amelyek során együtt italoztak. A két nő elment a férfi lakására, és ott folytatták az ismerkedést, további alkohol elfogyasztása kíséretében. Italozás közben a nők a férfi poharába nyugtatót tettek, amelytől a sértett rövid időn belül elaludt. A lakást a gyanúsítottak átkutatták, majd egy játékkonzolt, és közel százezer forint készpénzt tulajdonítottak el.

A nyomozók adatgyűjtésük eredményeként az idősebbik elkövetőt 2021. augusztus 17-én, míg a fiatalabbikat augusztus 18-án elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek