2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Duplacsapás

Két helyen egyszerre ütöttek rajta a rendőrök egy-egy új pszichoaktív anyagot áruló dílerre Hernádnémetiben.

 

 

 

 

 

 

 

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 35 éves nővel szemben. A gyanúsítottak 2022. október 6-át – azaz elfogásukat megelőzően – Hernádnémeti településen új pszichoaktív anyagot szereztek meg és árultak.

A rajtaütésben résztvevő Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a két helyszínen több mint két és fél millió forintot, és új pszichoaktív anyagot foglaltak le, a szer csomagolásához szükséges eszközöket, mérlegeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 28 éves férfit őrizetbe vette, és vele szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására. A másik díler az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezik.

A kábítószerek, az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek