2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 391 HUF
1 GBP 438 HUF

Milyen pólyát válassz a babádnak?

Amikor izgatottan várod a babád érkezését, érdemes átgondolnod, hogy mi mindenre lesz szükségetek. Van néhány holmi ugyanis, amiket még a pici megszületése előtt érdemes beszerezni. Ilyen például a babapólya is, ami az egyik leghasznosabb kiegészítő. 

 

 

 

 

 

 

A pólyázás egy rendkívül hasznos művelet. Ilyenkor tulajdonképpen a picit beburkoljuk egy megfelelő puhaságú anyagba, ami stabilan tartja. Több fajtája is létezik a pólyának, amik sok mindenben különböznek egymástól. Emiatt érdemes néhány dolgot szem előtt tartanod, hogy biztosan a megfelelőt válaszd.

 

Ha az új típusú pólyákat szeretnéd használni, akkor mindenképp nézz körül a Baby Inside Babatermékek Baby Wrap menüpontjában. Itt megtalálod azokat a különleges pólyákat, amik lehetőséget adnak arra, hogy lazán burkold körbe a babádat. A másik nagy előnyük, hogy a kellemes színeiknek, mintáiknak köszönhetően szépen mutatnak a babaszobában.

 

Tudni szeretnéd, hogy miért érdemes pólyáznod a picit, vagy hogy miért használd az újfajta pólyákat? Akkor olvass tovább, mert ebben az írásunkban többek között ezekre a kérdésekre is választ adunk.

 

Miért hasznos a pólyázás?

 

Amikor kézbe vesszük a picit, nagyon fontos, hogy stabilan tudjuk tartani a kezünkben vagy az ölünkben. Különösen igaz ez abban az esetben, ha közben mást is csinálunk. Például altatjuk vagy etetjük a kisbabánkat, ilyenkor ugyanis több mindenre is oda kell figyelnünk.

 

Ha bepólyázod a picit, akkor sokkal biztonságosabban tudod tartani. Nem kell fogni a lábát vagy figyelni arra, hogy ne essen le a keze, hiszen minden testrésze be van bugyolálva. Mivel a pólya alátámasztást ad a baba gerincének, fejének, így sokkal kényelmesebb benne feküdnie.

 

Miért érdemes újfajta pólyát használnod?

 

Ahhoz, hogy megértsd az újfajta pólyák különlegességét, tudnod kell pár dolgot a régi típusú változatokról. Azokat csak akkor tudod használni, ha elsajátítod valamelyik pólyázási technikát. Bármelyiket is tanulod meg, az lesz a cél, hogy a picit szorosan közrefogd az anyaggal, és csak a feje látszódjon ki.

 

Az új generációs változatokat nem kell teljesen körbetekerni a babán. Csak annyi a feladatod, hogy szétnyitod az anyagot, mintha az egy takaró lenne, és a két oldalát egymásra hajtod. Szokott lenni rajtuk egy megkötő is, amit masnira tudsz kötni annak érdekében, hogy a pici biztosan ne csússzon ki a pólyából. Ezzel tehát egy laza “csomagolást” tudsz létrehozni számára, ami ugyanakkor megfelelő tartást is biztosít.

 

Miről ne feledkezz meg?

 

Amikor babalátogatóba érkeznek a barátok, rokonok, valószínűleg lesznek köztük olyanok, akik nem gyakorlottak a baba megfelelő tartásában. Ilyenkor érdemes bepólyáznod a picit és úgy a kezükbe adnod, hiszen ez által sokkal könnyebben tudják kézbe fogni.

 

Ugye már nem kételkedsz abban, hogy szükség van-e a pólyázásra? A kérdés csak az, hogy milyen pólyával valósítsd meg. Amennyiben fontos számodra a babád kényelme, biztonsága, de nem akarod szorosan bebugyolálni, akkor válassz az újféle típusok közül! Ilyen a Baby Wrap pólya, ami olyan a kicsi számára, mint egy puha ölelés./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek