2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Csillogj minden nap, válassz metálfestéket hétköznapokon is!

Csillogj minden nap, válassz metálfestéket hétköznapokon is!

Az ünnepek vagy a különleges alkalmak közeledtével valamiért hamarabb eszünkbe jutnak az izgalmasabb színek, úgy mint az ezüst, az arany vagy a réz. Azonban ki mondta, hogy hétköznapokon nem nyúlhatunk egy kis csillogás után?

 

Metálos fényhatás bármikor

 

Karácsonykor vagy szilveszterkor teljesen természetes, hogy magunkon kívül az otthonunkat is felruházzuk egy kis plusz ragyogással, díszítéssel, hiszen mégiscsak különleges alkalomról van szó, aminek mindenki szereti megadni a módját. A Birdo Shop munkatársai azonban adtak most nekünk egy tippet, amit érdemes megfogadni. Az átlagos napokon is bátran válasszuk a csillogást.

 

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy most egyszerűbben dobhatod fel például az éjjeliszekrényedet egy kis ezüsttel vagy a cipőtárolót arannyal? Pedig így van. A megoldás pedig a Birdo Shopnál kapható metál akrilfesték.

 

Modern vagy rusztikus – Csak a fantázia szab határt

 

Képzeld csak el, hogy imádott vagy éppen már megunt, esetleg felújításra szoruló bútoraidat trendi, metálos színekkel varázsolod újjá. Nem csak az apróbb részletek, például fogantyúk vagy intarziák dobhatók fel, de a bútorok teljes felülete is. Ez pedig lehet, hogy nem is gondolnád, de még a rusztikus stílusú bútoroknak is kifejezetten jól tud állni egy kis extra ragyogás. Attól függ, mennyire vagy bevállalós.

 

Az alkotástól viszont egyáltalán nem kell tartanod, sőt. Kifejezetten élvezni fogod, hiszen rendkívül egyszerű folyamatról van szó. A La Pajarita metál akrilfestékek nem igényelnek előkészítő alapozást semmilyen felületen, így indulhat is a “munka”. A magas pigmenttartalmú, sűrű festék jól beszívódik, így a végeredmény teljesen egyenletes, fémszerű és persze időtálló felület lesz.

 

Vaspaszta, mint a dekorálás kelléke

 

Igen, teljesen jól olvastad. A metál akrilfestékhez hasonlóan a 3D metál vaspaszta szintén nagyon izgalmas termék, aminek érdemes figyelmet szentelni, ha éppen a megfelelő festék után kutatsz. Valódi vasrészecskéket tartalmaz, és szinte minden felületen alkalmazhatod, így rendkívül sokoldalú. Alapozást szintén nem igényel, ennek ellenére tökéletes díszítéshez vagy térből kiemelkedő minták formázásához is. Vízzel keverve pedig a “hagyományos” festéshez is.

 

A Birdo Shopban megtalálható La Pajarita termékek olyan prémiumminőségű, környezetbarát festékek egyenesen Spanyolországból, melyekkel öröm lesz az alkotás minden egyes perce. Válaszd a bútorfelújítást az új hobbidnak, és nemcsak a környezetedet teheted sokkal érdekesebbé, de akár saját készítésű meglepetésekkel is kedveskedhetsz a barátaidnak vagy szeretteidnek. Arról nem beszélve, hogy a kézműveskedés kíméli a pénztárcádat – hiszen nem vásárolsz új bútort -, a lelkedet megtölti szépséggel, örömmel és büszkeséggel. Irány hát a Birdo Shop, és válaszd ki a legvagányabb színeket./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek