2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Vasárnap útnak indul Magyar Rózsa Slágerfesztiválja

Vasárnap útnak indul Magyar Rózsa Slágerfesztiválja

Mint, ahogy már korábban hírül adtuk, június 19-én, vasárnap este 22:30-tól új zenés, szórakoztató show-műsor indul az Echo tévén, melynek házigazdája a fiatal énekesnő, Magyar Rózsa lesz.

 

Rózsa ezentúl minden vasárnap este a magyar könnyűzenei élet legnagyobb sztárjaival várja a zenebarátokat. Az első adás vendégei között szerepel Aradszky László, a Dolly Roll zenekar, Attila, a Sramlikings, a Cairo együttes, valamint Márió, a harmonikás. Természetesen a Slágerfesztivál színpadára lép az est házigazdája is, Magyar Rózsa. Mindemellett pedig egy fiatalokból álló, pop-musical formációt is megismerhetnek a kedves nézők.

Rózsa őszinte emberi érzéseket őriz szívében, s adja tovább dalaival. Az énekesnő elkötelezte magát a magyar zenével, s minden olyan dallal, melyek magyar szívhez szólnak. Vasárnap esténként tartson Magyar Rózsával, s legyen részese egy igazi Slágerfesztiválnak! Az első adás június 19-én, vasárnap 22:30-tól látható az Echo tévén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

„Lopott idő”
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei néhány óra alatt két olyan teherautót ellenőriztek, amikben a sofőrök távirány…