2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Újra színpadon a „Trabant” című univerzális bombasláger előadója
Újra színpadon a „Trabant” című univerzális bombasláger előadója

Újra színpadon a „Trabant” című univerzális bombasláger előadója

Újra színpadon a „Trabant” című univerzális bombasláger előadójaA ’90-es évek egyik legismertebb magyar előadója Sipos F. Tamás és  zenekara óriási sikert aratott az Old Man’s Pub-ban megrendezett koncerten.

Az Exotic után Sipos F. Tamás 2010-ben a Billy Idol Tribute Band-del tért vissza a klubkoncertek világába.

A több mint másfél órás fellépésen a jól ismert Exotic slágerek mellett, többek között Michael Jackson népszerű dala a Billie Jane , vagy a szintén világsláger Sweet Dreams is felcsendült. A közönség ovációját és az őrületes hangulatot mégis a ma is „üdén pöfögő” Exotic-sláger a Trabant hozta meg.

A népszerű énekes-zenész a koncert után azt is elmondta, hogy új zenekarával a Billy Idol Tribute Banddel folyamatosan járja az országot  és a közönség fogadtatása mindenhol fergeteges. A népszerű Billy Idol ségerek mellett a jól ismert Sipos F.-es „Nincs baj baby!” a „Buli van a parton” és az „Ez egy ilyen nyár…” is kötelező elemei egy-egy koncertnek. A dalokat minden korosztály ismeri és szívesen énekli is a fellépések alkalmával.

A zenekari visszatérés tehát nagy siker, de emellett Sipos F. Tamás szólókarrierje is töretlen, hiszen a nyár folyamán is több zenei fesztiválon, városi rendezvényeken és az éjszakai klubokban is találkozhatunk vele.

Az idei forró napokra pedig előzetesként egy kis hűsítő sláger: „Ez egy ilyen nyár…”, Sipos F. Tamással a színpadon!

Bazsik Rita

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…