2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Új külsővel tart közönségtalálkozót Király L. Norbi!

Új külsővel tart közönségtalálkozót Király L. Norbi!

Király L. Norbert hangját és tehetségét sokan az X-Faktor első szériájában ismerték meg, ahol Keresztes Ildikó mentoráltjaként hamar a legjobb három között találta magát. Az előadó az eltelt évek során nem akármilyen stílusváltáson esett át.

Az emberek alapvetően mindig félnek az újtól, ám amint találkoznak Norbi friss, roppant szórakoztató produkcióival, rájönnek, hogy az a bizonyos tűz, amely miatt megszerették a tehetségkutató során, nem tűnt el nyomtalanul. Sőt!
„Azt gondolom, hogy a sikerhez vezető út legfontosabb lépése, hogy mind külsőleg, mind belsőleg jól érezzem magam, ami most megvalósult. Olyat képviselek, amiben bízom és örömmel csinálom. Szeretem a színpadot, szeretek énekelni, és az motivál, hogy a dalaimmal és a fellépéseimmel, minél több pozitív energiát tudjak átadni a közönségnek!” – árulta el a nemrég külsőleg is megújult Norbi.
Norbi számára a 2015-ös év roppant termékeny, a napokban rukkolt elő legújabb saját számával, az Aludni Szeretnék-kel, amely weboldalán már meghallgatható. Pontosan ezért az előadó fontosnak tartja, hogy tavasszal egy közönségtalálkozó keretein belül találkozhasson azon emberekkel, akik támogatják őt zenei karrierje során, vagyis a rajongókkal.
„Nagyon régen volt közönségtalálkozóm! Azt szeretnénk, ha minél többen eljönnétek és egy igazán jó, hangulatos délutánt tudnánk Veletek együtt tölteni! Én egészen biztosan mindent megteszek majd ennek érdekében.” – mondta még el az énekes.
Az eseményre május 23-án, 16:00 órás kezdettel kerül sor a Fat Mo’s Music Pubban (1056. Nyáry Pál utca 11). A találkozón Norbi felel rajongói kérdéseire (melyeket a közösségi oldalán lévő esemény alatt vár), kötetlenül beszélget, fotózkodik, valamint autogramot is oszt. No, és persze a zene sem marad el!
https://www.youtube.com/watch?v=s_QRICmTz4M

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek