2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Teliholdkor tegyünk rendet otthonunkban

Telihold a legmágikusabb időszak a hónapban. Ilyenkor az energiák százszorosan hatnak: emberre, állatra és növényekre egyaránt. Nagyon fontos, hogy mindig összhangban álljunk a hold fázisaival, életünk különböző területeire hatnak. Teliholdkor a bőség és az elengedés, az új élet lehetősége kerül az előtérbe.

Hölgyekre jobban kihat a Telihold, de ilyenkor mindkét nemre az érzékenység és feszültség jóval jellemzőbb. Több a baleset, a veszekedés és a jóval több szülés indul meg a holdtölte körüli napokban. Teliholdat általában a terhességgel és a menstruációval hozzák összefüggésbe, a legtöbb nő vagy újholdkor vagy teliholdkor menstruál. A Tarot kártya Nagy Arkánumában  található Hold lapja, ami a női termékenységet, a nőiességet és a varázslatot, bűbájt jelképezi.

– Nagyon jól és pontosan kell mindig megfogalmaznunk mire vágyunk, mi a célunk, mit akarunk elérni és mihez kérjük az Univerzum erejét, amiben a Hold anya a segítségünkre lesz telihold éjszakáján – magyarázta Lénárt Évi parapszichológus.

Telihold éjszakáján érdemes készítenünk mágikus tárgyakat, talizmánokat, pénzfüzért, álomfogót vagy felkeresni egy szakembert aki ilyenkor energetizált nyakláncokat, karkötőket készít ,amelyek szinte minden területen hatnak, legyen szó szerelemről, gyógyításról, szerencséről vagy akár pénzvonzásról.

– Ilyenkor szoktam elkészíteni az energetizált nyakláncokat,karkötőket, mert ilyenkor lehet feltölteni a hold energiájával a legegyszerűbben és leghatásosabban. Teliholdi mágiák előtt mindig tisztítsuk meg a helységet, ne legyen rendetlenség, vegyünk fel tiszta ruhát, fürödjünk meg, hogy megújultan és tisztán kezdjük el a rituálét. Ez is alapelve a mágiának, mivel a koszos ruha negatív energiákat hordozhat magába, ami a mágia megvalósulásának az esélyét rontja – hívta fel a figyelmet Lénárt Évi, aki hozzáfűzte: kedveskednék az olvasóknak egy nagyon egyszerű Teliholdi mágiával, amit bárki elvégezhet, használjuk ki a Telihold erejét és a kívánságokat váltsuk valóra.

Telihold varázslat:

Fogjuk meg egy fehér gyertyát karcoljuk bele a kívánságunkat, tegyük egy tálcára és tehetünk mellé szerencse pénzt, szerencse tárgyakat én a vendégeimnek, mindig javasolni szoktam tegyék mellé az általam energetizált tárgyakat, és gyújtsák meg a gyertyát. Gondoljunk a pozitív történésekre, ahogy megvalósul a kívánságunk aztán várjuk meg, míg a gyertya teljesen leég a gyertyamaradványt másnap reggel ássuk el a földbe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek