2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Szlovák modellel vigasztalódik Madonna volt férje
Szlovák modellel vigasztalódik Madonna volt férje

Szlovák modellel vigasztalódik Madonna volt férje

Szlovák modellel vigasztalódik Madonna volt férjeIfjú szlovák modellel vigasztalódik Guy Ritchie brit filmrendező, Madonna volt férje. A News of the World – a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap – beszámolója szerint a 41 éves Ritchie-t mostanában a nála húsz évvel fiatalabb, trencséni illetőségű Michaela Kocianovával a karján lehet látni. Ez jókora nemzedékváltást jelent a filmrendező részéről, hiszen egykori neje nála tíz évvel, így Michaelánál harminc évvel idősebb. Michaela elmondta a lapnak: a hódítás Párizsban történt, egy Christian Dior parfümreklám forgatásán, amelyet Ritchie rendezett. Hozzátette: a rendező nem is elsősorban az alakja, hanem az orra miatt szeretett bele. „Azt mondta nekem: a szépség unalmas, az orrodat viszont imádom … igazán nagyon kedves volt hozzám” – mesélt a románc indulásáról a fehérnemű-modellkedést is vállaló fiatal szépség.

Michaela elmondta még, hogy a reklámfilm eredeti forgatókönyvét Ritchie „kihajította az ablakon … sokkal többet voltam a kamera előtt, mint ahogy terveztük, mert minél többet akart látni belőlem … azt mondta, hisz bennem és nagyszerűen nézek ki”.

A rendező azt is tanácsolta új pártfogoltjának, hogy fontolja meg a karriert a mozi világában.

Guy Ritchie és szupersztár exneje másfél éve, a londoni felsőbíróságon vetett véget a nyolc évig tartó házasságnak, gyorsított eljárással és különösebb felhajtás nélkül, bár a brit bulvársajtó akkor már hónapok óta cikkezett a sztárpár közelgő válásáról.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek