2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Szabó Győző vs. Szabó Győző, avagy mit nyerünk az életmódváltással:

Szabó Győző vs. Szabó Győző, avagy mit nyerünk az életmódváltással:

Világ életében imádott enni, a pesti ízek, a hamburgerek, a gyorséttermi ételek mellé idővel jött egy kis alkohol, majd egyéb tudatmódosító szerek. Ahogy lejött a drogokról egy természetes elhízási folyamat indult meg. Mára egészségtudatossá vált, és a környezete is megszokta, hogy mindenféle különlegességekkel jelenik meg a büfékben. Pontosan időzíti az étkezéseket, és a minőségi ételeket részesíti előnyben a mennyiséggel szemben.

A sport mindig jelen volt az életében, akkor is amikor rosszfiú volt. A Paleo-diétára esküszik, ezzel megtanulta a teste, hogyan tehermentesítsen. Győzőnek személyi edzője van, rendszeresen szaunázik, bokszol, úszik.

Úgy gondolja, Magyarországon az önismeret gyerekcipőben jár: Vagy többet gondolnak magukról az emberek, vagy kevesebbet, esetleg teljesen téves képet alakítanak ki magukról. „Én azt hiszem, hogy ismerem magam.”

Elfogadóbb lett, a diszkriminációt, a rivalizálást és az egyéb rossz dolgokat próbálja kizárni az életéből. Problémának látja, hogy sokan inkább a mások dolgaival foglalkoznak, ezzel pedig negatív energiákat vonzanak be.

13 éve nem fogyasztott kábítószert, semmilyen formában. Nem is szeretne abba a helyzetbe kerülni, ahonnan végül is sikerült felküzdenie magát. Már nagyon sok a veszítenivalója, és nem akarja csinálni. „Amikor már a cucc átveszi az uralmat, az már akkor nem megszokás, az már rászokás, és az már egy igazi küzdelem.”

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=MWCNEQ4t484

/Fekete Timi/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek