2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Sütő Enikő nem akart modell lenni

www.sztarportre.hu

Sütő Enikő nem akart modell lenni, az volt a célja, hogy felelősségteljes munkája legyen, mégis célirányosan sodródott a modellszakma felé. Kamaszként eltökélte, hogy jogász lesz, bár szíve mélyén színésznő szeretett volna lenni. Hamar felismerte, hogy a színházi pálya nem neki való, ugyanis nem bírja a kiszolgáltatottságot.

Enikő tisztában van azzal, hogy rá és a többi modellre is mintaként tekintenek, ezért a pozitív dolgokra szeretné felhívni a figyelmet, és a fiataloknak is ezt tanítja. „Mindig a tegnapi önmagadhoz hasonlítsd magad.”

Ő maga január óta tart médiaböjtöt. „Nagyon erősnek és nagyon tudatosnak kell lenni, hogy ne zökkenjen ki az ember gondolatilag és ne rántódjon le.”

Ennek a pályának a jellemzője, hogy folyamatos a változás, vannak bizonyos trendek, mind kinézetben, mind testsúlyban. Az is megfigyelhető, hogy az emberek nem vágynak a tökéletes szépségre, mégis mostanában egyre jobban törekednek arra a nők, hogy tökéletesek legyenek, véleménye szerint ez probléma, ami összezavarodást okozhat.

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=sa1fdjvjKz0

/Fekete Timi/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …