2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Sikerről Rippel Ferenccel és Vásáry Andréval

Rippel Ferenc: „Rengeteg sikerélményünk van. Ezt igazából az agyamban programoztam be. A családban nekünk mindig így volt, ez elsősorban Édesanyánk nevelése, ő nagyon mélyen foglalkozik a lelki problémákkal, gyógyításokkal, hiszen ő maga is egy lelki gyógyító. Belénk táplálta, hogy minden dolgot meg kell élni, és minden dolgot lehetőleg pozitívan kell megélni. Persze van ellenpélda, mert amikor egy szörnyű tragédia történik valakinek a családjában, azt nem lehet pozitívan megélni, de lehet táplálni, hogy azt a mélypontot, csak felemelkedés követheti. Ezt belülről fakasztva tudjuk kiengedni magunkból, úgyhogy igazából mindennek van pozitív oldala.

Viktorral huszonegy éve kezdtük el a pályánkat. Előtte is együtt éltünk, együtt nőttünk fel, de a színpadon eltöltött több mint tízezer előadás, és amiken mi az évek alatt keresztül mentünk, amilyen feltételekbe kerültünk, ahogy egymást mentettük ki, és álltunk ki egymásért… Már igazából nem is tudunk különbséget tenni, hogy ő, vagy én. Én, vagy ő. Két testben egy lélek-érzés van.”

 

Vásáry André: „Abban a pillanatban, ahogy valami sikerült, már megjelenik egy újabb képzeletbeli siker, amit el akarok érni. Három évvel ezelőtt nagyon örültem, ha jól sikerült egy dal. Ma már nem egy dalnak kell jól sikerülni, hanem mondjuk tizenkettőnek. Hatalmas siker, hogy Magyarországon bebizonyítottuk, a komoly műfaj érdekli az embereket, szeretik. A legnagyobb siker, ami az országos ismertséget hozta, a Csillag születik második helyezése. Maga az egy sikertörténet, hogy úgy tudtam végigcsinálni ezt a versenyt, hogy ember tudtam maradni, és ugyan nekem is voltak belső fájdalmaim, küzdelmeim, de ezeket nem használtam fel.

Nekem nincs saját családom, de a barátaimon látom, hogy akinek van gyermeke, és az elér valamit, akkor gyakran a gyerek még fel sem fogja, de a szülőnek az egy sikerélmény. A keresztlányaimmal vagyok így, hogy látom, amikor valamit elérnek, és büszke vagyok az ő sikereikre is.”

 

Molnár Szabolcs
www.sztarportre.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek