2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Ringo Starr csillagot kapott a Hírességek Sétányán
Ringo Starr csillagot kapott a Hírességek Sétányán

Ringo Starr csillagot kapott a Hírességek Sétányán

Ringo Starr csillagot kapott a Hírességek SétányánCsillagot kapott Ringo Starr a hollywoodi Hírességek Sétányán: a Beatles egykori dobosának a 2401-es számú csillag jutott. A brit zenész helyi idő szerint hétfő esti köszöntése egyben a sétány ötvenéves évfordulójáról való megemlékezés is volt. „Ez a következő ötven év csillagkorszakának kezdete, és büszke vagyok arra, hogy a sorban én lehetek az első” – mondta a Capitol Records épülete előtt elhelyezett gránitlapnál Ringo Starr. Nem a dobos a Beatles egyedüli tagja, aki csillagot kapott a járdaszakaszon, John Lennon és George Harrison neve szintén látható a burkolólapokon. Az együttes közös csillagát pedig 1998-ban fektették le.

„Menő, hogy este kapom meg a csillagot. Nem tudom, itt hogy mennek a dolgok, de ahonnan én jövök, ott a csillagok este jelennek meg” – tréfálkozott Ringo Starr.

A Hollywood Boulevard és a Vine Street közötti, 18 háztömböt átfogó Hírességek Sétánya (Walk of Fame) becslések szerint évente 10 millió látogatót vonz. A hollywoodi kereskedelmi kamara 1953-ban fogadta el a sétány kialakításáról szóló tervet, hogy ezzel hozza vissza a ragyogást a hanyatló környékre.

Az első csillag 1960 februárjában Joan Woodward színésznőt, Paul Newman feleségét illette.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek