2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Nagy Sanyi a pandémia alatt ismerte meg igazán a barátait

Nagy Sanyi a pandémia alatt ismerte meg igazán a barátait

Jótékony célra fordítja a bevétele egy részét

Az elmúlt másfél év Nagy Sándor számára is tele volt kihívásokkal. A Jászai Mari-díjas színészt is kezdte felemészteni a bizonytalanság, de azért jó dolgot is talált a pandémiás időszakban: sokkal többet lehetett a családjával és a barátaival.

 

 

 

 

Nagy Sándor szerint az elmúlt hónapok legfőbb tanúsága, hogy megtudta, ki, milyen ember valójában. „Sok örömet, de sok csalódást is hozott ez a pandémiás helyzet, mert voltak emberek, akik lemorzsolódtak az életemből. Talán erősen hangzik, hogy most mindenki kimutatta a foga fehérjét, de valahogy így éltem meg az elmúlt időszakot. Közben jó is volt, persze! Jó volt egy kicsit megállni és elgondolkozni azon, hogy mit érzünk, mit gondolunk. Jóval több időt tudtam a családommal, barátaimmal tölteni, és ezt nagyon élveztem”- mesélte a színész, aki néhány éve már rendezőként is kipróbálta magát.

„A rendezés nekem az elmúlt pár évben jött be az életembe, de nagyon megszerettem. Végre már elkezdtünk komolyabban is dolgozni, és készülünk Nyíregyházán egy augusztusi premierre. A Legénybúcsút állítom színpadra, csodás nyíregyházi színészekkel, amit eredetileg Szente Vajk rendezett, és a mi előadásunk a Rózsakert szabadtéri színpadon lesz látható augusztus 21-én. Júliusban pedig irány Szeged, ahol a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalben játszom. Közben még Budapesten is zajlanak próbák, a Puskás című musicalt újítjuk fel, amely június 17-én és 19-én debütált a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon” – mondta Nagy Sanyi.

Az ijesztő bizonytalanságból is van kiút

A koronavírus miatti bezárás alatt számára a legnehezebb a bizonytalanság volt. „Anyagilag, szakmailag is, hiszen lehet tartaléka az embernek, mert előfordulhat bármikor, hogy egy-két hónapra kiesik a szakmájából, de több mint egy évre talán senki nem készült fel. Nekem valami munka mindig volt, részt vettem több összefogás dalban is, de a vége felé már kezdtem azt érezni, hogy teljesen elfogyok. Ijesztő volt megtapasztalni. Sokat hallottuk, hogy oldjuk meg, találjunk más munkát, de én arra tettem fel az életem, hogy színész legyek. Ezen nem tudok egyik napról a másikra változtatni” – mesélte Sanyi, aki a plusz idejét angol tanulásra fordította, és nemrég csatlakozott a sztaruzenet.hu csapathoz is.

Személyre szóló videóüzenet magyar sztároktól

Általában az ismertebb emberek elérhetőségei nem publikusak, így hiába próbálnak a művészetet kedvelők írni, kérni bármit, a rengeteg email, messenger üzenet között nem lehet kézben tartani mindent. A sztaruzenet.hu-n kapott értesítésben kizárólag erre vonatkozó megrendelések érkeznek, és 7 nap van arra, hogy a meglepetés el is készüljön. Nagyon sokan a platformon szerzett bevétel egy részét jótékony célokra ajánlják fel, például a Ments Életet Alapítvány számára.

„Az álmok, főleg gyerekként, nagyon fontosak. Nekem is volt sok álmom, melyek meg is valósultak, pedig gyerekként még nem is tudtam, hogy színész akarok lenni” – tette hozzá Nagy Sándor, aki több színésztársával együtt nemrég például részt vett egy álom megvalósításában, ahol egy leukémiás kislány játszóteret kapott a házuk udvarán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …