2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Mitől olyan fiatalosak a sztárok?

Kirobbanó formába hozták a sztárokat, egy rendhagyó humánmegfigyelésre alapuló teszt során. Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András örömmel vett részt a T-kód kutatócsoport kísérletében, ahol a baktövis gyógynövény öregedés gátló hatásait vizsgálták az emberi szervezetre. A másfél hónapos tesztidő után mindhárom híresség elégedetten nézett tükörbe, fittebbnek, fiatalabbnak és kisimultabbnak érezték magukat. Most elárulják a titkukat.

Tizennégy hónappal ezelőtt titkos kutatásba kezdtek magyar fejlesztők. Céljuk volt, egy olyan növényt találni, egy hatóanyag kombinációt fejleszteni, melynek segítségével a szervezet egyidejűleg támogatható kívülről és belülről olyan, kizárólag növényi hatóanyagokkal, melyek segítségül lehetnek a bőr öregedésének lassításában és hatékonyan vehetik fel a harcot az egészségkárosító folyamatokkal. A kutatók vezetője Dr. Székács Béla, aki négy évtizede az öregedés folyamatait és annak lassítását, a hibás működésből adódó folyamatok visszafordítását kutatja.
A fiatal és gyönyörű Sarka Kata retteg az öregedéstől, a betegségektől és soha sincs tökéletesen megelégedve a külsejével, ezért újabb megoldásokat keres.
– Rám talált ez a kutatás, a baktövis számos jótékony hatással van az egészségi állapotomra. A család, a munka és a sport együttese nagyobb összpontosítást igényel, ezért szívesen vállaltam a baktövis csodanövény tesztelését. A fizikai teljesítményem sokkal jobb lett, a kísérlet során részt vettem egy memóriateszten, ami kiválóan sikerült, a lépcsőzést is nagyon jól bírtam. Ha belenézek a tükörbe, azt látom, hogy sokat változtam a tesztidő alatt, feszesebb lett a bőröm, sokkal egészségesebb lett a színe – magyarázta a mindig tökéletes külsejű Kata.
Ábrahám Edit több mint tíz évig forgatott a Barátok Közt stábjával, a színésznő a napi tizenkét óra munkában annyira elfáradt, hogy kérte, hogy írják ki a sorozatból.  
– Az elmúlt években kicsit elfáradtam, emiatt túl sok ránc jelent meg az arcomon. Nemcsak a kinézetem, de a motivációm is megerősödött, mióta részt vettem a T-kutatócsoport programjában. Az ismerőseim azt mondják, hogy sokkal energikusabbnak látnak, és kérdezik, hogy mi a titkom, hogy nem igazán öregszem és a ráncaim is eltűntek.  A bőröm színe is szebb, három hónap alatt éveket fiatalodtam – mondta el Edit, aki úgy gondolja, hogy a minden betegség alapja, a lelki terhek.  
– Elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot, mindennek az okát máshogy látom, sokkal pozitívabban gondolkodom, és véletlenül sem szeretnék ártani senkinek. Abban hiszek, ha valaki a lelki életét rendbe teszi, akkor az élet más területén is rendeződni fognak a dolgai. A betegségeknek is lelki okai vannak, az embernek lelkileg is meg kell erősítenie magát. Ha teljesen egyben vagyok, akkor sokkal jobban boldogulok az élet egyéb területein is. Szinte soha nem veszek be fájdalomcsillapítót, inkább a természetes gyógymódokat alkalmazom, teákat iszom és vitaminokat szedek. Többnyire az alternatív megoldásokat keresem meg – szögezte le a Barátok közt egykori Berényi Cludiája.
Csonka András betöltötte az ötvenet, de ügyel arra, hogy fiatalos maradjon.
– Hiú ember vagyok, de a munkámból adódóan ez nem is meglepő. Szerencsés vagyok, hogy rám talált Székács professzor a T-kód programmal, mert így jóval fiatalabbnak néztek a valós koromnál.  Nem szeretnék hamar megöregedni, a plasztikai műtétektől tartok, sok rossz példát láttam magam előtt, szívesen nem is feküdnék kés alá – mondta el Csonka Andrásról, akiről köztudott, hogy ős hipochonder, a kialakuláshoz részben hozzájárult édesapja súlyos betegsége, a család tíz évig küszködött a családfő folyamatos leépülésével, ami sokszor agresszivitásba is csapott át, az idős férfi botjával fenyegette a családot.
– A koromat meghazudtoló arcomat és a fizikai teljesítőképességemet viszont egyértelműen egy mongol növénynek köszönhetem. Bevallom, félek az öregedéstől és annak következményeitől. Több mint tíz éve refluxom van, így a gyomromra különösen odafigyelek. Évekkel ezelőtt a porckorongsérvem miatt igyekeztem megtalálni a lehető legjobb és leghatásosabb módszert és megoldást. Akupunktúrás kezelésekre jártam, felgyógyultam, évek óta tünetmentes vagyok, de a természetes hatóanyagokat, mint a baktövis mindig szívesen kipróbálom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek