2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Miss Balaton Winter Party-n buliztak a sztárok

Exkluzív partin vonultak fel hazánk hírességei november utolsó hétvégéjén. A Miss Balaton Winter Party-n több száz meghívott vendég bulizott együtt a korábbi évek győzteseivel és döntős versenyzőivel. Ott volt többek között Horváth Éva, Iszak Eszti, Lipcsei Betta, Polgár Kriszti, Magony Szilvi, Marton Adrienn, Dobó Ági, Epres Panni és Benedek Tibor, Zimány Linda és Kedves Ferenc, valamint Vajna Tímea is.

Több száz VIP vendég vett részt a hónap legnagyobb partiján, a Buddha-Bar Budapestben megrendezett Miss Balaton Winter Party-n. A hajnalig tartó buli csúcspontja a Midnight Fasion Show volt, ahol Miss Balaton modellek mutatták be Sármán Nóra gyönyörű kreációit. A modellek között volt az idei győztes, Nagypál Krisztina is. „Fantasztikusan éreztem magam, több lánnyal tartom a kapcsolatot a verseny óta, de jó volt most mindenkivel itt újra találkozni. Van bőven elfoglaltságom mostanában, legutóbb például a Fashion Street magazin fotózásán vettem részt” – mesélte Kriszti.

Az idei királynő mellett több döntős lány, sőt a korábbi évek versenyzői is felvonultak a show-n, így Király Lili, a 2014-es nyertes is Sármán Nóra Aphrodité ihlette ruháiban tündökölt. „A Miss Balaton nem csak egy szépségverseny, ahol a döntő után elengedjük a lányok kezét, hanem folyamatosan dolgozunk velük, és évről évre bővül a csapatunk. Versenykoordinátorként nagyon jó azt látni, ahogy a sokszor félénken, kevés önbizalommal jelentkező lányok hosszú hónapok munkájának eredményeként magabiztosan mozognak a divat világában” – mondta el Horváth Éva.

A nyári felkészítésben igen nagy szerepet vállaló casting trénerek, így Polgár Kriszti, Dobó Ági, Magony Szilvi, Marton Adrienn, Lipcsei Betta is együtt buliztak, de természetesen nem hiányozhattak a tanácsadók sem, így Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője, valamint Epres Panni is ott volt, aki férjével érkezett a partira. Mellettük Zimány Linda és párja, valamint Vajna Tímea is a Buddha-Barban töltötte a szombat estéjét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek