2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Mary J. Blige is fellép a bécsi Jacko-emlékkoncerten
Mary J. Blige is fellép a bécsi Jacko-emlékkoncerten

Mary J. Blige is fellép a bécsi Jacko-emlékkoncerten

Mary J. Blige is fellép a bécsi Jacko-emlékkoncertenA többszörös Grammy-díjas Natalie Cole, Chris Brown rapper és Mary J. Blige soulénekesnő a bécsi Michael Jackson-emlékkoncert eddigi húzónevei. Eddig 17 fellépővel sikerült megállapodni, Cole, Brown és Blige mellett többek között a Sister Sledge együttessel és Akon hiphop dalszerző-énekessel. A tervek szerint összesen mintegy 25 előadó lép majd színpadra szeptember 26-án – jelentették be a szervezők kedden Bécsben. Mindannyian a június 25-én elhunyt Jackson nagy slágereit adják majd elő, mint a Thriller, a Billie Jean vagy a Black or White című dalok. Még a héten nyilvánosságra hozzák további fellépők nevét is.

A koncerten közreműködnek a Jacksont kísérő zenészek és táncosok is.

Az emlékkoncertet a schönbrunni kastély előtt rendezik meg. A jegyeket már szeptember eleje óta árusítják. A legolcsóbb 63 euróba (17 ezer forint), míg a legdrágább 518 euróba (140 ezer forint) kerül.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek