2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Már a hatodiknál tart a fehérvári fiúbanda

A Sárga Taxi zenekar már régen nevet szerzett magának a rock and roll szakmában. Hogy helyük van, azt bizonyítja a hat megjelent hanghordozó, amelyből a legújabbat idén januárban jelentették meg. Komár Lászlónak már elnyerte a tetszését.

Éppen fél tucat hanghordozónál tart a zenekar, amely dicséretes szám a magyar lemezpiacon. A Sárga Taxi soha nem áll le, már 14 éve folyamatosan van benzin, ami előre viszi Bokát és zenészeit. A legújabb korong a Csillagfény Táncklub címet viseli, amely nem csupán új felállással, hanem csinos táncos lányokkal együtt született. Hogy ez miként valósulhat meg CD formájában? Nos, a címadó dal a táncklub nevét takarja, amelynek tagjai már két éve aktívan részt vesznek a Taxi fellépésein. Az új ötletek tehát még mindig jellemzik a rock and roll zenekart, mert nem csak a zene, a show is fontos szerepet játszik a munkásságukban.

Kirándulás és Komár Laci

A lemez 11 dala hűen követi az eddigi albumok rock and roll világát és kimondottan hangulatosra sikerült. Különös kalandozásnak is fültanúja lehet az, aki megszavazza a bizalmat a Csillagfény Táncklubnak, hiszen az imádott műfaj határain belül a zenészek kirándulást tesznek más és más stílusokban is.

A minőséget és a kiválóságot Komár László ajánlása garantálja, aki a műfaj nagy ismerője és elismert képviselője. S ha egy rock and roll ikon azt állítja, hogy „őrületeseket lehet rá bulizni”, annak bizony hinnünk kell!  A csapat hamarosan klipet is forgat a címadó dalból, ami garantáltan igazi rock and roll hangzást és látványt nyújt majd.

Jó hír még a srácok háza tájáról, hogy a korong több dalát is örömmel fogadták és játsszák a rádiók, így érdemes figyelni, hátha elkaphatjuk a Taxit. A székesfehérvári zenészek lemezbemutató turnét is terveztek az új CD kapcsán, a pontos helyszínekről és dátumokról a hivatalos honlapon informálódhatnak az érdeklődők.

 

Sárga Taxi: Csillagfény Táncklub

 

1.         Csillagfény Táncklub

2.         Hidd el Jampi

3.         Vidéken

4.         Csak annyit kértem

5.         Nézz rám

6.         89′ nyarán

7.         Klikkelj rám

8.         Álmodtam délután

9.         Bocsáss meg

10.       Rád várva

11.       Csillagfény Táncklub Rádió Edit

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek