2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyar Rózsa meghívást kapott a marosszentgyörgyi plébánostól

Magyar Rózsa meghívást kapott a marosszentgyörgyi plébánostól

A természetes szépségű rózsaszál erdélyi kirándulásának alkalmával egy nem mindennapi meghívást kapott.

A fiatal énekesnő marosszentgyörgyi barátait látogatta meg, mikor váratlan meghívást kapott Baricz Lajos plébánostól.

–          Egy fellépésem alkalmával igazi barátságot kötöttünk a marosszentgyörgyi Tóth Családdal, így amikor lehetőségem van, meglátogatom őket. December első hetében meghívást kaptam tőlük, így egy hétre érkeztem hozzájuk. Bár Marosszentgyörgy nem a kis települések közé tartozik, mégis gyorsan terjedt a hír: Magyar Rózsa itt van! E hír hallatán Baricz Lajos plébános váratlanul péntek délelőtt meglátogatott. Éppen a gyermekekkel tanultam, mikor megérkezett. Röpke pillanatig sem a Tóth Család, sem én nem tudtuk mire vélni a látogatást. Szerencsére a plébános nem váratott minket sokáig, hamar elmondta, hogy mit szeretne. Advent első vasárnapjára meghívást kaptam a szent misére.

Természetesen Rózsa nem csak a személyével vett részt az ünnepi misén, hanem csodálatos dalaival is megajándékozta a hívőket.

–          A közönségnek köszönhetően általában minden egyes színpadi műsorom alkalmával adódik néhány olyan perc, mikor gombóc van a torkomban. Ilyenkor úgy érzem, hogy egy hang sem tud kijönni belőlem, hogy a könnyeimet nem tudom visszatartani. A vasárnapi mise alkalmával ezek a pillanatok a többszörösére nőttek. Megmagyarázhatatlan érzés, mind az ünnepi hangulat, mind a dalaim során hullott könnyek olyan meghatottsággal árasztottak el, hogy szinte lemerevedtem. Nehéz úgy énekelni, hogy közben szinte mindenki a szemeit törölgeti. A lábaim nehezek voltak, a torkomban lévő gombóc duplájára nőtt. Kinéztem magamnak egy pontot, mereven néztem, csak úgy sikerült énekelnem. Ezúton köszönöm szépen Baricz Lajos plébános úrnak a meghívást, valamint minden hívőnek a csodálatos, felejthetetlen érzést!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek