2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Magyar Rózsa befőzi a rajongói ajándékait

A népszerű szőke énekesnőről rajongói folyamatosan gondoskodnak.

Hurka, kolbász, kecskesajt, paprika, saláta…

–          Az elmúlt két és fél évben szinte mindennapossá vált, hogy a plüssállatok, rózsacsokrok, valamint különböző dísztárgyak mellett mindenféle finomsággal halmoznak el a dalaimat kedvelők. Sok helyen a közönség tagjai otthon termesztett gyümölcsökkel, zöldségekkel, házi készítésű húsokkal, sajtokkal, savanyúságokkal és borokkal látnak el egy-egy műsoromat követően.

A piaci árus megharagudott Rózsára.

–          Éveken keresztül mindent a közeli piacon vásároltam meg. A tej kivételével a zöldséget, gyümölcsöt egy helyen vettem. Ma már csak 2-3 naponta járok a tejtermelőhöz, hiszen a kamra a rajongóimnak köszönhetően mindig tele van. Jutka néni, a piac egyik legkiválóbb árusa, nem is olyan régen megszólított, hogy valami rosszat vettem nála, hogy már nem vásárolok semmit? Hiába mondtam neki, hogy semmi ilyen nem történt, nem igazán hitt nekem. Azóta is mérgesen, kérdőn néz rám.

„Volt, hogy postán érkezett a hagyma, retek, saláta.”

–          Kollégáim ma már nem lepődnek meg, mikor a postai küldemények között salátával, retekkel töltött dobozt találnak. Sokan nem tudják nekem személyesen átadni a megtermelt javakat, viszont ragaszkodnak hozzá, hogy legalább kóstolót kapjak belőlük. Így a csomagküldő szolgálatok mindenféle lehetőségével találkoztunk már.

Az énekesnő a fellépéseit követően múlt héten szilvalekvárt, ezen a héten pedig lecsót készített az ajándékokból.

–          Két héttel ezelőtt annyi szilvát kaptam, hogy két napon keresztül főztem Édesanyám receptje szerint a lekvárt, 84 üveg lett belőle. A héten pedig érkezett egy nagy zsák paprika, mellé pedig paradicsom, így elkészült télire a lecsó is.

Rózsa sokszor egy szót sem tud mondani a könnyek miatt.

–          Hálás vagyok az Úrnak, hogy ilyen csodálatos élményekkel gazdagodhatok. Örömteli és egyben szívszorító is, amikor például egy idősebb bácsi remegő kézzel átadja az otthon sütött, még meleg házikenyerét. Úgy érzem, hogy abban a kenyérben benne van minden szeretet és őszinteség, amit egy ember a másiknak adhat. Tiszta szívemből köszönöm, hogy én mindezt megkaphatom!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek