2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Kívánságok a Sztárportréban: Csík János és Ganxsta Zolee!

Kívánságok a Sztárportréban: Csík János és Ganxsta Zolee!

Csík János: „Mindannyiunknak vannak kívánságai, de nem mindig találó helyre kerülnek. A gyerek az Édesanyjának, a felnőtt esetleg a szerelmének, vagy a jó barátainak mondja, és van, aki az Úr Istenhez imádkozva teszi meg a kívánságait. Én, ha magamtól kívánok valamit, akkor igyekszem megtenni, amit csak tudok.

 

Sokat utaztam magyar nyelvterületen, és ahogy láttam a gazdasági, társadalmi, politikai helyzeteket, én azt kívánom az embereknek, magyaroknak, hogy tudjanak megfelelően, kitartóan, büszkén, egészséges nemzeti öntudattal magyarok lenni – és tudjanak bölcsen dönteni akkor, amikor fontos döntéseket kell hozni. Tudjanak mosolyogni egymásra, tudjanak kezet fogni egymással! Figyeljenek oda egymásra, mert az egymásra figyelés, az egymással való törődés, egy olyan fajta fontos részlet, ami megakadályozza azt, hogy buta gondolatok, provokációk beleférkőzzenek a hétköznapjainkba. Azért is mondtam, hogy egy mosoly, mert akár egy boltos kisasszony, ha mosollyal fogadja a vevőjét, akkor már jobb a hangulat vásárolni. Amikor találkoznak az emberek, ne csak üres kézfogás legyen, hanem valóban egyfajta biztonságot adó, egymásnak segítő jelet adjon ez a dolog – hiszen maga a kézfogás, az a fegyvertelenség egyik jelképe.”

Zana /Ganxsta/ Zolee: „Az a legjobb, ha az ember a kívánságait saját magához intézi, és saját maga próbálja megvalósítani, vagy beteljesíteni őket. Amit nem magad csinálsz, az nem lesz olyan, mint amilyenre vágysz – én ezt már megtanultam, a zeneiparban is. Ha valamit szeretnénk, és nem mi járunk utána, nem mi csináljuk meg, nem mi intézkedünk, akkor az biztos, hogy nem olyan lesz, mint amilyenre szerettük volna.

A Jó Istennel azt hiszem jóban vagyok, mert nagyon kesztyűs kézzel bánik velem – köszönöm is Neki. Azt csinálhatom amit szeretek – még egy kis aprópénzt is kapok érte. Van egy gyönyörű szép kislányom, egészséges, ez a legfontosabb a világon. Van két kutyám, a szüleim egészségesek, a feleségem rendben van, a barátaim kiváló emberek, úgyhogy én azt mondom, hogy nagyon sokat köszönhetek az életnek, és ezáltal a Jó Istenkének.

Éljenek egymás mellett békében az emberek, fogadja el mindenki a másikat olyannak amilyen, és próbáljuk egymást segíteni! Azért jöttünk ide a földre, azért születtünk, hogy tök jól érezzük magunkat anélkül, hogy a másikat zavarnánk ezzel – ezt próbáljuk megvalósítani! Mindenkinek magának kell megtalálni azt az utat, ami boldoggá teszi. Ha tükörbe nézel, és nem köpöd le magad, és azt érzed, hogy őszintén bele nézhetsz, és nem kell szégyenkezned semmi miatt, akkor biztos, hogy jó úton jársz – akármi legyen veled.” A heti Sztárportré itt meghallgatható:

http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-309

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek