2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Hamarabb kezdődik a Steaua elleni meccs

Minden érintett beleegyezett abba, hogy a jövő vasárnapi, Steaua elleni hazai mérkőzés hamarabb kezdődjön.
Jövő vasárnap a Miskolci Jegesmedvék a Steaua Rangers csapatát fogadják. Ugyanezen a napon a DVTK futballcsapatához a Ferencváros látogat. A sorsolás szeszélye folytán mindkét meccs este 6 órakor kezdődött volna.

 

A Jegesmedvék vezetése azonban úgy gondolta, hogy a szurkolóknak is jó megoldás lenne, ha kitérnének a focirangadó elől. A Steaua legutóbbi miskolci mérkőzése előtt tárgyaltak erről a román csapat vezetőivel, akik támogatták az ötletet, hiszen így ők is hamarabb indulhatnak haza. Ezek után a klub kérte a magyar és a román szövetség engedélyét is az időpont megváltoztatásához, és a jóváhagyások ma délután meg is érkeztek. Így most hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a november 27-én, vasárnap 14 órakor dobják be a pakkot a népkerti Jégcsarnokban. A meccs után a szurkolóknak lesz idejük átmenni a DVTK-stadionba, hogy buzdítsák a piros-fehéreket.
Macik a DVTK-stadionban
Mint az köztudott, a Jegesmedvék első szezonbeli mérkőzésükre meghívták a DVTK és a DKSK csapatát, akik el is fogadták az invitálást, és megnézték a Fradi kiütésével végződő mérkőzést.  Mindkét egyesület visszahívta csapatunkat, és a Macik a jövő vasárnapi Fradi elleni futballmérkőzésre „testületileg” el is mennek. Sőt, a Jegesmedvék meglepetéssel is készülnek, amellyel szeretnének örömet szerezni a diósgyőri szurkolóknak. Ez azonban egyelőre még maradjon titkok.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …