2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Király Viktor halálra izgulja magát

Király Viktor halálra izgulja magát

Király Viktor halálra izgulja magát „Szanaszét” a Király-család  

Király Viktor vidéken hódított, méghozzá teltházak előtt. Nemrégiben Sajószentpéter, Nyiregyháza, Hatvan voltak a főbb állomásai és több száz autogramot osztott szét a koncertek után. Minden előadás előtt azonban halálra izgulta magát a Megasztár-király!

Én még sohasem idegeskedtem úgy, mint mostanában a szabadtéri szereplések előtt – nyilatkozta lapunknak Király Viktor. – Nem tudom mi van mostanában velem, de minden fellépés előtt halálra izgulom magam, még a legkisebb helyeken is. Amíg színpadra nem lépek csak le s fel járkálok, alig szólok valakihez. Ilyet még a Megasztár alatt sem tapasztaltam magamon! Aztán az első nóta után már el is múlik a lámpalázam.

A legutóbbi Megasztár-győztes a sajószentpéteri, nyiregyházi és hatvani koncerten szórakoztatta rajongóit, akik persze mit sem vettek rajta észre a színpadon félelmeiből, hiszen profi módon rótta a kilométereket a világot jelentő deszkákon, ahonnét alig akarták leengedni. A koncertek végén pedig immár felszabadultan, mosolyogva osztogatta az autogramokat, és az is feltűnt, hogy menedzser apukája nem volt vele. Hogy miért? – erre így válaszolt:

Egyszerű erre a magyarázat, sokat utazik külföldre, éppen Szlovéniában járt, ahol egy tehetséges bandát nézett meg, hátha érdemes lesz velük dolgozni. Jól szétszóródott a családunk, Linda Budapest után Spanyolországba ment egy hétre nyaralni, utána meg visszament Angliába, illetve Amerikába. Talán hónapok eltelnek mire újra együtt lesz a család.

Temesi László
 
Király Viktor halálra izgulja magát

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…