2021. 11. 28. vasárnap

Stefánia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Király Gábor Irigy Hónaljmiriggyel hangolódott a meccsekre

Király Gábor Irigy Hónaljmiriggyel hangolódott a meccsekre

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Papp Feri, Sipos Tomi és Varga Győző a városligeti szurkolói zónában jártak, ahol meséltek Király Gáborhoz fűződő barátságukról, a zenekar soron következő nagykoncertjéről, és egy játékos kihívás keretében még kapura is rúgtak.

 

 

 

Az Irigy Hónaljmirigy focilázban ég! A részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság indulásától kezdve egy minikapus aktivitás keretében több budapesti helyszínen is focizhattak a járókelők zenekar tagjaival. Papp Feri, Sipos Tomi és Varga Győző a városligeti szurkolói zónába is kilátogattak, ahol meséltek Király Gáborhoz fűződő barátságukról, a zenekar soron következő nagykoncertjéről, és egy játékos kihívás keretében még kapura is rúgtak.

„2002-ben Ausztráliában léptünk fel a zenekarral, és ott elvittek minket egy Melbourne-Adelaide mérkőzésre” – nosztalgiázott Sipos Tomi. „A szurkolók együtt jöttek a meccsre, és nem volt semmilyen balhé vagy verekedés, pedig vagy 90 ezren voltak a stadionban. Akkor azt gondoltuk, bárcsak itthon is ez lenne. Ez a rendezvény és a szurkolói zóna is nagyon sokat segít, hogy a foci a sporton túl egy társasági esemény legyen, és az emberek jól tudják érezni magukat együtt, akár úgy is, hogy másnak drukkolnak” – tette hozzá.

A srácok a zenekar közelgő 30 éves szülinapi nagykoncertjéről is meséltek. Bevallották, hogy olyan drukk van bennük, akár csak a focistákban a pályára lépés előtt. „Legalább egy éve készülünk már csak erre a koncertre. Az év közbeni fellépéseken ki is próbálunk egy-egy dolgot, hogy lássuk, hogyan működik” – mondta el Varga Győző.

A felkészülés időszakában az IHM is elvonul „edzőtáborozni”, ennek kapcsán pedig egy kedves történetet is megosztottak a fiúk. „Volt, hogy a magyar válogatott ott edzett, ahol mi próbáltunk. Az egyik ilyen alkalommal kiderült, hogy amikor Király Gábor a Herthában játszott, minket hallgatott a walkmanjén a pályára vonulás előtt. Vele azóta is nagyon jó barátságot ápolunk” – mesélték.

 

A srácok az élménybeszámolót követően a tettek mezejére léptek, és egy játékos kihívás keretében még kapura is rúgtak a helyszínen.

 

A képek forrása: ODPictures Art Studio

 

A minikapus aktivitás videója az alábbi linken elérhető:

https://player.vimeo.com/video/562268444

Forrás: ODPictures Art Studio

 

A városligeti szurkolói zónában tett látogatás videója az alábbi linken elérhető:

https://fb.watch/v/1SI3FhCFQ/

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpuskasarena%2Fvideos%2F521997058992756%2F&show_text=false&width=560&t=0

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek - vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron köve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum