2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Király Gábor Irigy Hónaljmiriggyel hangolódott a meccsekre

Király Gábor Irigy Hónaljmiriggyel hangolódott a meccsekre

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Papp Feri, Sipos Tomi és Varga Győző a városligeti szurkolói zónában jártak, ahol meséltek Király Gáborhoz fűződő barátságukról, a zenekar soron következő nagykoncertjéről, és egy játékos kihívás keretében még kapura is rúgtak.

 

 

 

Az Irigy Hónaljmirigy focilázban ég! A részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság indulásától kezdve egy minikapus aktivitás keretében több budapesti helyszínen is focizhattak a járókelők zenekar tagjaival. Papp Feri, Sipos Tomi és Varga Győző a városligeti szurkolói zónába is kilátogattak, ahol meséltek Király Gáborhoz fűződő barátságukról, a zenekar soron következő nagykoncertjéről, és egy játékos kihívás keretében még kapura is rúgtak.

„2002-ben Ausztráliában léptünk fel a zenekarral, és ott elvittek minket egy Melbourne-Adelaide mérkőzésre” – nosztalgiázott Sipos Tomi. „A szurkolók együtt jöttek a meccsre, és nem volt semmilyen balhé vagy verekedés, pedig vagy 90 ezren voltak a stadionban. Akkor azt gondoltuk, bárcsak itthon is ez lenne. Ez a rendezvény és a szurkolói zóna is nagyon sokat segít, hogy a foci a sporton túl egy társasági esemény legyen, és az emberek jól tudják érezni magukat együtt, akár úgy is, hogy másnak drukkolnak” – tette hozzá.

A srácok a zenekar közelgő 30 éves szülinapi nagykoncertjéről is meséltek. Bevallották, hogy olyan drukk van bennük, akár csak a focistákban a pályára lépés előtt. „Legalább egy éve készülünk már csak erre a koncertre. Az év közbeni fellépéseken ki is próbálunk egy-egy dolgot, hogy lássuk, hogyan működik” – mondta el Varga Győző.

A felkészülés időszakában az IHM is elvonul „edzőtáborozni”, ennek kapcsán pedig egy kedves történetet is megosztottak a fiúk. „Volt, hogy a magyar válogatott ott edzett, ahol mi próbáltunk. Az egyik ilyen alkalommal kiderült, hogy amikor Király Gábor a Herthában játszott, minket hallgatott a walkmanjén a pályára vonulás előtt. Vele azóta is nagyon jó barátságot ápolunk” – mesélték.

 

A srácok az élménybeszámolót követően a tettek mezejére léptek, és egy játékos kihívás keretében még kapura is rúgtak a helyszínen.

 

A képek forrása: ODPictures Art Studio

 

A minikapus aktivitás videója az alábbi linken elérhető:

https://player.vimeo.com/video/562268444

Forrás: ODPictures Art Studio

 

A városligeti szurkolói zónában tett látogatás videója az alábbi linken elérhető:

https://fb.watch/v/1SI3FhCFQ/

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpuskasarena%2Fvideos%2F521997058992756%2F&show_text=false&width=560&t=0

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek