2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?

Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?

Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?Elizabeth Taylor kilencedszer is beevezhet a házasság révébe: celebhírek szerint az élő hollywoodi legenda az utóbbi időben nagyon közel került a nála több mint húsz évvel fiatalabb Jason Wintershez. Brit lapok már korábban beszámoltak róla, hogy a pár 2007-ben Hawaiin töltött egy romantikus vakációt. A 49 esztendős Winters a közelmúltban lett a popsztár Janet Jackson menedzsere.

A manapság kerekesszékkel közlekedő és törékeny egészségi állapotú, 78 éves Taylor egyik közeli ismerőse a UsMagazine.com számára adott exkluzív interjúban beszélt arról a hét végén, hogy a díva és Winters valóban hosszú ideje szeretik egymást, de többet nem árult el a kapcsolatukról.

A pár nem óhajtotta sem megerősíteni, sem megcáfolni a házasságukról felröppent találgatásokat.

Taylor utolsó, nyolcadik házassága – amelyet egy építőmunkással kötött – öt évig tartott, és 1996-ban ért véget. A színésznő kétszer ment hozzá nagy szerelméhez, Richard Burtonhöz.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…