2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Kerekes Band – tízből kilenc betyár ezt fütyüli

Kerekes Band – tízből kilenc betyár ezt fütyüli

Hallgass Hazait – A Magyar zenei műsor!
Vendégek a Hallgass Hazait következő adásában:
Az évek alatt fokozatosan összekovácsolódott világzenét játszó csapat sikert sikerre halmoz: A 2006-ban megjelent Pimasz című albumot a világ tíz legjobb újonnan megjelent lemezei közé választotta a brit Songlines, és jelölést kapott a legrangosabb hazai zenei díjra, a Fonogram díjra is.

A 2008-as év is bővelkedett szakmai sikerekben: Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Magyarország kulturális nagykövetévé választotta a zenekart, majd ugyanebben az évben nekik ítélték a Heves megyei Príma díjat, valamint a Fel a kalappal! című második lemezük is szintén Fonogram jelölést kapott, ezt követően aranylemez lett.

Fehér Viktor, a Kerekes Band dobosa elmondta: „Kölcsönös feladat, hogy a zenekar felhúzza a közönséget, majd utána a közönség szintén az Ő energiáival felhúzza a zenekart. Tehát ez ilyen mókuskerék effektus, és ha valamelyik nem működik, akkor rossz a produkció.”

A jövőben is folyamatosan koncerteznek országszerte, és új klip forgatására is készülnek a fiúk, amiben színészként debütálnak.

/Fekete Tímea/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…