2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Kengurukkal uzsonnázó operaénekes

Kengurukkal uzsonnázó operaénekes

Kengurukkal uzsonnázó operaénekesMég nálunk a mínuszok repkednek Ausztráliában tombol a nyár. Ilyenkor rendezik meg a világ másik felén élő magyarok a három évenként esedékes Ausztriáliai Kulturális Találkozót, amelyen fellépett V. Molnár Judit miskolci operaénekes. Szabad idejében pedig Ausztráliával ismerkedik.

„Nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek az Ausztráliában és Új-Zélandon élő magyarok 40 éves múltra visszatekintő kulturális találkozóján. A főszervezők annak idején egészen Miskolcig utaztak a meghívóval. A Szép szülőhazám címet viselő új lemez anyagával léptem fel Camberrában, Erkel, Lehár, Kodály dalokat, áriákat adtam elő. Minden bizonnyal tetszett amit hallottak, mert meghívtak Sydney, Melbourne, Perth, Gold Coast, Adelaiede városaiba is fellépni”- újságolta örömmel a hangjában a világ másik feléről a művésznő, aki férjével, Vladucz Zoltán operatőrrel utazott az ötödik kontinensre.

A fellépések mellett van idő az országgal ismerkedésre is. „Nagyon kellemes meleg van, jól érzem magam. Most éppen Gold Coast-on vagyok. Tegnap az óceánban fürödtem, nagyon kellemes volt, egészen addig még éreztem valami a lábamra tekeredik, kiderült, egy medúza volt, amely meg is csípett. Sokkal kellemesebb élmény ért a nemzeti parkban, ahol tüneményes kengurukkal találkoztam. Egészen közel engedtek magukhoz, s még egy kis zacskóból piknikezésre is rá lehetett venni őket a helyben árult eledellel. Nagyon barátságos kis állatkák. Rokonaikat majd meglátogatom az állatkertben, ha hazautaztam” – mesélte V. Molnár Judit. Erre azonban márciusig kell várni, mert annyi felkérést kapott Ausztráliában, hogy meg kell hosszabbítania a kinttartózkodását.

 

Kengurukkal uzsonnázó operaénekes

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek