2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kállay-Saunders András a sztárportréban

www.sztarportre.hu

Kállay-Saunders András új anyaggal jelentkezett: Delivery Boy. Honnan a cím? (futár) „Amikor Amerikában éltem, és még iskolába jártam, néhány évig pizzafutár voltam. Akkor is mindig énekelgettem – a kocsiban, amikor vittem a pizzát -, és az emberek ezt már tudták, hogy itt van az éneklő pizzafutár. Volt olyan is, hogy azt mondták, ha elénekelek valamit, akkor több borravalót adnak nekem.”

Andrásnak most valóra vált egy nagy álma, ugyanis mindig szeretett volna saját zenekart: „Most végre van: Kállay-Saunders Band. Én úgy szeretek énekelni, hogy élő hangszereket hallok magam körül, és szerencsére találtam egy jó csapatot. Kisgyerek korom óta az apukám körül vagyok, aki egy énekes, producer, és mindig vitt magával a világban koncertekre, és néztem mindig az egészet álmodozva, hogy egy nap én is ezt szeretném csinálni. Apukám körül mindig élő hangszerek voltak, vannak. Én az élőt össze szeretném keverni a hard disc-el, hogy érdekesebb  legyen.”

Körbeért a történet: „Abból az étteremből, ahol dolgoztam, már írták, hogy várják a lemezt, és a JukeBox-ba is beteszik.”
A teljes interjú itt megnézhető: http://youtu.be/kLQWFYX-js0

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …