2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Így szülinapozik a karantén idején Hadházi László!

Így szülinapozik a karantén idején Hadházi László!

A Comedy Central az előadóestjeivel köszönti a népszerű standupost

Február 10-én ünnepli születésnapját Hadházi László, akinek ugyan még három éve van a hatossal kezdődő kerek évfordulóig, ám a jeles nap mégis „nagy bulinak” ígérkezik a számára, hiszen a népszerű standupos előadóestjeiből tart speciális maratont a Comedy Central. De hogy viseli a járvány okozta helyzetet az ország Tévélacija és hogy bírja fellépések nélkül? Többek közt erről mesél most, illetve a legemlékezetesebb születésnapja kapcsán is nosztalgiázik.

Hadházi László saját bevallása szerint már nagyon nehezen visel egyes, a koronavírus miatti korlátozásokat: örülne, ha végre lehetne például korcsolyázni vagy éppen úszni egy jót. Szülőföldjén, Debrecenben szerencsére nem a város kellős közepén él, így azért lehetősége adódik legalább nagyokat sétálni. Ebben a kicsit mélabús hangulatban várja születésnapját, amelyről a Comedy Central is megemlékezik: a standupos önálló előadóestjeit tűzi képernyőre február 10-én este egy bő ötórás tévés maraton keretein belül.

„Tele van már a hócipőm a mostani időszakkal, teljesen ki vagyok borulva, de csak elmúlik egyszer. Borzasztó, hogy mennyien ülnek otthon rosszkedvűen, csak bámulva kifelé. Ez szerintem sokkal ártalmasabb, mint maga a betegség” – nyilatkozta az ünnepelt, akinek munkájára is rányomja bélyegét a jelenlegi, korlátozásokkal teli helyzet. „Az új, Légy férfi című estem azokról a helyzetekről szól, amikor férfinak kell lenni, illetve a boldogságról, de feldolgozom benne a jelenlegi időszakot is. Már szinte készen van, de mivel a közönség előtt forr ki sokszor az előadás és október óta nem lehet fellépni, nincs hozzá meg a jó hangulat, hogy teljesen be tudjam fejezni és így elég nehéz.”

A humorcsatornán rendszeresen szereplő Hadházit jobb kedvre derítette, amikor legemlékezetesebb, meglepetésekkel teli ötvenedik születésnapjáról mesélt.

„A debreceni lovardában rendeztek nekem egy dupla fellépést. Számomra váratlanul a szüleim és a lányom is részt vettek rajta. Pedig úgy tudtam, hogy a lányom külföldön van, de titokban hazautaztatták és így egy meglepetéstortával köszönthetett a színpadon. Hirtelen fel sem ismertem őt, mert nem számítottam rá.”

Február 10-én Hadházi László születésnapi tévés maraton: 18:05-től Nekünk áll a László, 19:50-től Tévélaci 1. és 2. rész, 22:05-től Megyünk a levesbe 1-2. a Comedy Central műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek - vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron köve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum