2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Így szülinapozik a karantén idején Hadházi László!

Így szülinapozik a karantén idején Hadházi László!

A Comedy Central az előadóestjeivel köszönti a népszerű standupost

Február 10-én ünnepli születésnapját Hadházi László, akinek ugyan még három éve van a hatossal kezdődő kerek évfordulóig, ám a jeles nap mégis „nagy bulinak” ígérkezik a számára, hiszen a népszerű standupos előadóestjeiből tart speciális maratont a Comedy Central. De hogy viseli a járvány okozta helyzetet az ország Tévélacija és hogy bírja fellépések nélkül? Többek közt erről mesél most, illetve a legemlékezetesebb születésnapja kapcsán is nosztalgiázik.

Hadházi László saját bevallása szerint már nagyon nehezen visel egyes, a koronavírus miatti korlátozásokat: örülne, ha végre lehetne például korcsolyázni vagy éppen úszni egy jót. Szülőföldjén, Debrecenben szerencsére nem a város kellős közepén él, így azért lehetősége adódik legalább nagyokat sétálni. Ebben a kicsit mélabús hangulatban várja születésnapját, amelyről a Comedy Central is megemlékezik: a standupos önálló előadóestjeit tűzi képernyőre február 10-én este egy bő ötórás tévés maraton keretein belül.

„Tele van már a hócipőm a mostani időszakkal, teljesen ki vagyok borulva, de csak elmúlik egyszer. Borzasztó, hogy mennyien ülnek otthon rosszkedvűen, csak bámulva kifelé. Ez szerintem sokkal ártalmasabb, mint maga a betegség” – nyilatkozta az ünnepelt, akinek munkájára is rányomja bélyegét a jelenlegi, korlátozásokkal teli helyzet. „Az új, Légy férfi című estem azokról a helyzetekről szól, amikor férfinak kell lenni, illetve a boldogságról, de feldolgozom benne a jelenlegi időszakot is. Már szinte készen van, de mivel a közönség előtt forr ki sokszor az előadás és október óta nem lehet fellépni, nincs hozzá meg a jó hangulat, hogy teljesen be tudjam fejezni és így elég nehéz.”

A humorcsatornán rendszeresen szereplő Hadházit jobb kedvre derítette, amikor legemlékezetesebb, meglepetésekkel teli ötvenedik születésnapjáról mesélt.

„A debreceni lovardában rendeztek nekem egy dupla fellépést. Számomra váratlanul a szüleim és a lányom is részt vettek rajta. Pedig úgy tudtam, hogy a lányom külföldön van, de titokban hazautaztatták és így egy meglepetéstortával köszönthetett a színpadon. Hirtelen fel sem ismertem őt, mert nem számítottam rá.”

Február 10-én Hadházi László születésnapi tévés maraton: 18:05-től Nekünk áll a László, 19:50-től Tévélaci 1. és 2. rész, 22:05-től Megyünk a levesbe 1-2. a Comedy Central műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek