2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Idézetek: A következő adásban: Varga Feri és Varga Livius!

Idézetek: A következő adásban: Varga Feri és Varga Livius!

Varga Feri: 2000-ben elvitte a házunkat a víz, de azt mondom, hogy egyre jobb dolgok történtek velünk utána. Abban a pillanatban, nyilván az ember úgy nézte, hogy Úristen, elveszítettem, de – még ha nehézségek árán is -, szebb és jobb következett. Hosszú évek munkája, hogy az ember meg tudja látni a rossz dolgokban is a jót.

Nagyon sokat tanultam Betty-től, hogy mosollyal hogyan lehet átvészelni dolgokat. Mosolyogni kellene nagyon-nagyon sokat, még akkor is, ha rossz helyzetben van az ember. Az őszinte mosolynál nincs jobb gyógyír. Szerintem élethelyzetek kezelésénél fontos, hogy az ember meg tudja oldani, hogy mosolyra tudjon fakadni. Tudom, hogy nagyon nehéz megélni helyzeteket, amikor az ember rossz passzban van, de fel kell állni, és előre kell mindig menekülni – meséli Varga Feri a következő Sztárportréban.

Nagyon racionális vagyok, a munkában hiszek. Ha az ember dolgozik, akkor előbb-utóbb, még ha óriási nehézségek árán is, de előrébb fog kerülni, és fenn fog maradni. Minden szakmában, szerintem. Abból a szempontból viszont nem vagyok racionális, hogy eléggé a szívemmel döntök. Sokszor, ha racionálisan gondolkoznék, sokkal gyorsabban elérnék célokat, mint amikor az ember figyelembe vesz másokat, de nem tudok más lenni. Próbáltam hallgatni barátokra, ismerősökre, de nem tudok átlépni önmagamon. Augusztusban leszek 40 éves, és nem tudok más lenni. Varga Feri mellett, ugyanebben a műsorban Varga Livius is hangképet ad magáról.

Varga Livius: Tegnap letekertem 55 kilométert a Balaton partján, és nagyon örülök, mert túléltem. Elszoktam a bringázástól idén, és egyből egy naggyal kezdtünk, de nagyon jó volt. Néha egy hosszú lépésre megálltunk. A bringázás nagyon fel tud dobni. Az úszás is, de ezek általában olyan dolgok, amik közben relax állapotba kerülök – mondja Livius.

Szeretem, hogy most ezt a nyarat nem csak ellazsáljuk – nem mintha nem szeretnék lazsálni -, de most a Quimby zenekarral úgy döntöttünk, hogy nem minden fesztivált vállalunk el – legalábbis sokkal kevesebbet, mint amennyit szoktunk -, és a próbákra is szakítunk időt. Némelyik szám már három éve ötletként meg van, és most öltött igazi dal-formát. Ez olyan, mint egy kis bimbó, ami a próbák során nyílik ki. Varga Livius bővebben a Sztárportré következő adásában!

 

Molnár Szabolcs

www.sztarportre.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…