2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Horányi Juli és Ungár Anikó a sztárportréban

www.sztarportre.hu

Horányi Juli soha nem próbált ki semmilyen kábítószert, és azt is elmondta, hogy miért: „Amikor 16 éves voltam, elvittek minket egy kiállításra, ami rám iszonyú nagy hatással volt…

Juli azt szeretné, hogy az igazság ezekkel a dolgokkal kapcsolatban hamarabb találja meg a fiatalokat, mint a kábítószerek. A 60-as 70-es években nagyon népszerű volt az, hogy az előadóművészek, és úgy általában a művészek kábítószereztek. Sok tévhit kapcsolódik az emberek fejében ehhez a dologhoz, és sokszor a művészek fejében is: Azt gondolják, hogy ha ők mindenféle szereket használnak, akkor különlegesebb lesz majd amit létre hoznak, vagy ők maguk…

Az emberekben a sok ilyen történet azt erősíti, hogy az igazi művész az, aki belehal, vagy függő lesz, stb. Szerintem ezeket a tévhiteket most már jó lenne tisztába tenni.”

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=XQjGCZp-rJI&feature=em-upload_owner


Ungár Anikó „Ma, amikor az ember minden mögé lát, technikailag mindent le tud vezetni, definiálni tud és megmagyarázni, akkor is szüksége van az embernek egy kis illúzióra, hogy higgyen egy picit abban, hogy létezhetnek úgynevezett csodák.

Gyermekkorban, amikor az ember még nem tud mindent, és még annyira ártatlan, mert nem érintették az élet bizonyos szegmensei, bizonyos dolgai, akkor még olyan bizalommal van teli, és annyira várakozással, izgalommal, és olyan perspektívában gondolkodik, mert még nem lepleződött le számára a világ. Az embernek szüksége van az illúzióra.”

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=eWgEnoMzzyo&feature=em-upload_owner

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek