2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
Hien szerint Játék az egész

Hien szerint Játék az egész

Hien szerint Játék az egészA tévés tehetségkutató sorozat negyedik szériájának vietnámi származású, igen ígéretes tehetsége Hien, Játék az egész címmel jelentette meg bemutatkozó lemezét a Tom-Tom Records gondozásában 2009 év végén.

 

Az album 12 teljesen új dalt tartalmaz, mind a hazai könnyűzenei élet kiválóságainak kifejezetten Hien stílusára és egyéniségére írt szerzemények. Hien ezen az albumon dolgozott többek között a United zongoristájával, Romhányi Áronnal, aki a nagysikerrel debütáló Túl szép című kislemez szerzője is, Mester Tamással, aki már a tévés versenyt kővetően stúdiómunkába kezdett Hiennel, hogy felvegyék az album címadó dalát, Játék az egész címűt.

Hien szintén a Megasztár alatt barátkozott össze Nagy Laci ’Gitano’ énekes, gitáros zeneszerzővel, akivel két dalt is megírtak közösen a lemezre. A szerzők, közreműködők között találhatjuk még a lemez producerét, a Korál együttesből ismert Dorozsmai Pétert, vagy Szakos Krisztiánt (Ákos, Kozma Orsi) és Józsa Alexet.

 

Dögös és lendületes lett

Stílusát tekintve igazi dögös, lendületes és vidám lemez lett, amelyen egyaránt szerepelnek diszkósabb és lassabb lüktetésű R’n’B és pop szerzemények is, egy meglepetés duett és két bonusz feldolgozás a csodálatos hangú fiatal énekesnő előadásában. Garantáltan kellemes pillanatokat szerezhet a hallgatónak a Tom-Tom Stúdióban készült korong, akár magányos érzelgős hangulatban van, vagy akár igazi bulis táncolós hangulatban.

Az album borítója számos különleges fotót is tartalmaz az énekesnőről, amit Nánási Pál fotós készített, illetve Borzi Vivien Hienről víz alatt készült képei.

-zene.hu-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek