2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Gombos Edina fogyásra kódoltatja génjeit

Gombos Edina fogyásra kódoltatja génjeit

Gombos Edina fogyásra kódoltatja génjeitA hízásra hajlamosító gének működését-, illetve a zsírlebontást segítő enzimek aktivitását befolyásolni képes, természetes alapú kutatási anyag látott napvilágot hazánkban, melyet a magyar celebek közül Gombos Edina próbál ki elsőnek.

A hízásra való hajlam, mint genetikai adottság a jövőben módosítható! Ezt a tényt Gombos Edina szerkesztő-műsorvezető igazolja vissza hamarosan, aki 10 kilogrammtól szabadul meg az elkövetkezendő hónapok folyamán, egy olyan esszencia segítségével, melynek hatóanyaga képes átkódolni szervezetének bizonyos génjeit.

 

Z s i g e r i   z s í r é g e t é s

A hízásért felelős gének módosítása egy távol-keleti növény, az ázsiai édesgyökér egyik hatóanyagának, a glabridinnek segítségével lehetséges. A 12 éve tartó nemzetközi klinikai kutatások kimutatták, hogy ez az anyag mind a genetikai, mind az enzim aktivitást befolyásolja, ilyen módon optimalizálja a zsírégetést a szervezetben, mindeközben a máj elzsírosodását is megakadályozza. Ennek az egyedülálló hatásmechanizmusnak köszönhetően, a súlyfelesleggel rendelkezők esetében csökkenthető a testzsír, ráadásul elsősorban a legkritikusabb területeken, a csípő és a has tájékán, tehát a zsigeri zsírok törzshelyein. Eddig a genetikailag kódolt elhízás esetén a szervezet egyfajta „tárolási” mechanizmusra kapcsolt át, ezért minden egyes része zsírraktározásra programozódott. Az édesgyökér kivonat ezt a genetikai kódot írja át, valamint aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket. Mindezek hatására beindul a zsigeri, sejtszintű zsírszintézis.

 

F e l ü l í r t   g e n e t i k a i   h a j l a m

Gombos Edina alapvetően azért hízik könnyen, mert genetikailag hajlamos erre, ami bizony azt jelenti, hogy amint egy kicsit is elengedi az étkezés terén gyakorolt kontrollt, azonnal elkezdenek rá felkúszni a nemkívánatos kilók. A műsorvezető sosem gondolta volna, hogy ez utóbbi tényező kiiktatására sikerül megoldást találnia, mégis így történt.

„Az a legvonzóbb számomra az, hogy genetikai változtatás idézhető elő, amiről eddig álmodni sem mertem. A kutató csoport vezetőjétől azt is megtudtam, hogy egy, a szerveztünk számára teljesen természetes folyamat segítéséről van szó, így semmiféle mellékhatástól nem kell tartanom.” – fejtette ki véleményét Edina.

 

Fotó:gombosedina.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…