2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Gianni már tudja a vasárnapi Eb-döntő végeredményét?

Gianni már tudja a vasárnapi Eb-döntő végeredményét?

A gasztronagykövet és műsorvezető olasz drukkereket toboroz a városligeti szurkolói zónába

 

 

 

 

Gianni Annoni is a városligeti szurkolói zóna vendége volt a minap! Az olasz származású, így köztudottan a Squadra Azzurrának drukkoló gasztronagykövet és műsorvezető elárulta: kedd éjszaka óta kedvenc csapata döntőbe jutását ünnepli. De szó esett a legendás itáliai mentalitásról, na és persze a vasárnapi, mindent eldöntő mérkőzésről, amelyre gőzerővel toborozza az olasz drukkereket.

 

Gianni az Anglia-Dánia elődöntőre érkezett a Városligetbe, és nagy izgalommal várta a meccs végeredményét, hogy kiderüljön: melyik nemzet csapatával mérkőzik meg Olaszország az Eb trófeáért. A szurkolói zónában mesélt az elmúlt egy hónapról, és az azzurrik döntőbe jutása okozta örömmámorról, illetve arról is, hogy szerinte mennyire jót tett a közösségnek a részben hazai rendezésű világesemény.

„A négy fal között eltöltött hosszú hónapok után az Eb egy pozitív érzelmi lökést adott mindenkinek az országban és bizonyára szerte Európában. Összehozott minket, új barátságokat kötöttünk, egymás nyakában sírtunk és nevettünk egyszerre” – mondta Gianni, majd mosolyogva felidézte a magyar meccsek idején Puskás Arénában szerzett emlékeit is. „Ha a stadion és a szurkolói zóna „falai” mesélni tudnának?! Tele volt élettel az egész város! A magyarok is óriás szívvel-lélekkel tudnak szurkolni.”

 

Gianni boldogságát már csak az fokozná, ha az olasz válogatott nyerné vasárnap az európa-bajnoki címet, így nagyon bízik a favoritjaiban. „A legfontosabb mérkőzés még hátra van, a súlyos sérülést szenvedett Spinazzoláért fognak játszani a döntőben a fiúk. Ha van egy érzelmi töltete a meccsnek, az hozzáad a csapat mentalitásához. Az olaszok nagyon emocionálisak fociban is, így biztosan mindent megtesznek a végső győzelemért, hogy a meccs lefújását követően – akár nyernek, akár veszítenek – emelt fővel hagyják el a pályát” – osztotta meg gondolatait.

 

A szurkolói zónával kapcsolatban Gianni azt is elmondta, véleménye szerint a Városligetben korosztálytól függetlenül mindenki jól érezheti magát, így arra buzdítja az érdeklődőket, hogy legyenek részesei ennek a fantasztikus közösségi élménynek. „Bízom benne, hogy minél több ember látogat majd ki vasárnap a ligetbe szurkolni. Remélem többnyire a Squadra Azzurra színeiben” – tette hozzá mosolyogva.

 

Az UEFA EURO 2020 labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos budapesti szurkolói zónája június 11. és július 11. között a Városligetben üzemel, meccsnapokon 16-23 óra között várja a szurkolókat. Szünnapokon a szurkolói zóna zárva tart. A helyszínen működő aktivitások ingyenesek, a belépéshez a járványügyi előírásoknak megfelelően védettségi igazolvány szükséges, 18 éves kor alatt – szülői felügyelet mellett – védettségi igazolvány nélkül is látogatható a zóna. Az esemény ideje alatt a szervezők a szurkolói zónával kapcsolatos legfrissebb információkat, tartalmakat, valamint a részletes programbontást a Puskás Aréna Facebook-oldalán teszik közzé.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…