2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Nyári foglalkozások a múzeumban

Nyári tematikus múzeumpedagógiai foglalkozásokra invitál az Ózdi Muzeális Gyűjtemény

 

 

 

 

 

 

 

Kéthetente csütörtökönként múzeumpedagógiai tematikus foglalkozásokra várja a gyerekeket az Ózdi Muzeális Gyűjtemény csapata!
Július 15.

“Nem kukoricázunk!”

A foglalkozás során megismered a kukoricatermesztés munkáját, ahhoz kapcsolódó hagyományokat, hiedelmeket, játékos formában csuhébabát is készítve!

“Gubancoljuk a szőrt!”

Fedezzük fel együtt a pásztorélet sajátosságait, hagyományait! Ismerkedj meg a gyapjúfeldolgozással, nemezeléssel, és még betyárolimpián is részt vehetsz!
Július 29.

Helyi kalandorok

Kutakodj városunk történelmében egy egész napon át! Részt veszel várostörténeti sétán, megismerkedsz ózdi és környékbeli régészeti leletekkel, valamint készítünk maketteket papírdobozból a régi kolóniák mintájára.
Augusztus 12.

“Pingáljunk máshogyan!”

Közös, trükkös pingálásra hívunk! Fessünk együtt különböző festészeti technikákkal! Szívószál, alufólia, akrilspray is a palettára kerül, és természetesen a kavicsfestést sem hagyjuk ki.
Augusztus 19.

“Nem mind arany, ami fénylik!”

Eredjünk a kincskeresők, legendás kincsek nyomába itthon és a nagyvilágban! Amik rád várnak: aranymosás, kódfejtés, Indiana Jones próbatételek, valamint készítünk modern játékokat hulladékból!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum