2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Gáspár Laci: Életemben először most vagyok boldog

Gáspár Laci: Életemben először most vagyok boldog

Gáspár Laci a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkoráról, első válásának okairól, valamint zenei pályájának küzdelmeiről. A műsorban azt is elárulta, hogyan sikerült a nehézségek ellenére megőriznie hitét a házasságban és a zenei szakmában egyaránt.

Gáspár Laci 38 évesen már túl van két váláson, mégis hisz a házaséletben, jelenleg is boldog házasságban él feleségével, Nikivel. A VIASAT3 műsorában elárulta, hogy ha rajta múlik, a mai napig nem vált volna el első feleségétől.

„Én ezt még soha nem mondtam el és nem is nagyon szeretnék róla beszélni, de én nem is váltam volna el. Pedig szép lassan rájöttem, hogy nem vagyok boldog és lehet, hogy ez még nagyon sokáig el is húzódhatott volna, még 10 évig. Amikor jött a Megasztár, akkor sokan azt mondták, hogy biztos azért hagyja el a feleségét. Ez nem így van, csak annyira felgyorsultak az események, hogy sokkal jobban kinyílt a szemem és ezek a problémák még jobban kijöttek. Most már elmondhatom, mert a kislány velem van, hogy nem véletlenül van velem. Ha nem csinált volna olyat, amit egy nő nem csinál, én akkor nem hagyom el, inkább lettem volna örökre boldogtalan” – mesélte őszintén Gáspár Laci.

Az énekes számára a válás hatalmas törést jelentett az életében, olyannyira, hogy 4 év kellett ahhoz, hogy a történteket igazán feldolgozza. Úgy érzi, most először boldog jelenlegi feleségével. Ahogy a magánélete, úgy a zenei pályája sem indult zökkenőmentesen, rengeteget küzdött azért, hogy ott tartson, ahol most.

„Én a telefonkönyvet választottam, addig-addig telefonálgattam, amíg rá nem találtam Szolnoki Péter anyukájára. Elmondtam neki, hogy szeretnék beszélni a fiával, és nagyon rendes volt, megadta a számát. Nagyon kedves volt Peti is és megadta Zsatyi – Studniczky László – számát. Elmondtam neki, hogy Gáspár László vagyok Balassagyarmatról és azért telefonáltam, mert láttam, hogy hol tanultál, nagyon tetszik, ahogy játszol és szeretnék tőled tanulni. Az volt a legnagyobb dolog, amikor egy idő után azt mondta, hogy figyelj, Laci, én magam ellen beszélek most, de neked már nem kell járnod hozzám.”

A szakmai dicséret ellenére mégsem tudott igazán kitörni a megszokott környezetből és többször komolyan elbizonytalanodott, hogy van-e egyáltalán értelme a zenélésnek.  Ráadásul hiába került be a Megasztárba, a döntőbe nem jutott be egyenes ágon, ami még inkább elkeserítette.

„Úgy éreztem, hogy nem tehetem meg az emberekkel, hogy nem megyek be a műsorba énekelni, és végül elmentem. Azt kértem Istentől, hogy segítsen, hogy jussak be, nagyon szeretném, ha sikerülne. Azt szerettem volna, hogy az emberek lássák az én életemet. Lássák, ahogy kisgyerekként mentem az iskolába, ahogy a tanárnő vett nekem cipőt, ahogy a házunk elveszett, hogy szegények voltunk. Lássanak engem kiskoromtól felnőni” – vallotta Gáspár Laci.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…