2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Férfi álmok: Fodor János, és Mező Misi (Magna Cum Laude)

Férfi álmok: Fodor János, és Mező Misi (Magna Cum Laude)

Fodor János: „A férfi az álmairól ritkán beszél. Az álmok függnek attól is, hogy hány éves vagy. Annak idején azt gondoltam, hogy mi kell: Siker, csillogás, pénz, nők… Ma azt gondolom, hogy tisztesség, kiszámíthatóság, egészség… Ha nincs lelki békéd, semmid sincs.

 

Voltam már olyan élethelyzetben, amikor volt pénzem. Nem voltam soha gazdag ember, de volt olyan, hogy nem volt probléma ha egy autót akartam venni. Nem tett boldogabbá, mint amikor zsíros kenyéren éltem, és a gyerekeim megszülettek.

Jóval a rendszerváltás előtt azt mondtam, hogy nekem 40 éves koromig Mercedes kell, és 40 éves korom előtt látni akarom a Grand Canyont. Amikor én erre vágytam, akkor csak fekete Mercik voltak még, abból se nagyon sok – a legfelsőbb pártvezetők közül volt néhány embernek, és egyetlen Mercedes szerviz volt Magyarországon. 40 éves koromra lett egy Mercim, és 40 éves koromig eljutottam a Grand Canyonhoz – amit sohasem gondoltam volna – de ettől nem voltam boldogabb… Az egy jó érzés, ha egyszer beülhetsz egy jó autóba, egy jó vendéglőbe, elmehetsz egy 5 csillagos szállodába, repülőre ülhetsz, és elutazhatsz Amerikába, vagy máshova, ez mind nagyon nagyon jó dolog – de önmagában kevés.

Én egy olyan szerencsés ember vagyok – ez most nagyképűnek is tűnik -, hogy tényleg minden álmomat elértem. Lehet, hogy okosan álmodtam, és nem túl nagyot. Azt gondolom, hogy ha az ember mer álmodni, és aztán ezért mer tenni, akkor azok az álmok valóra válnak.”

 

Mező Misi (Magna Cum Laude): „A minap voltam egy bevásárló központban – vettem két tejet, a feleségem megkért -, beálltam a sorba ötödikként, vagy hatodikként, és megnyitott egy másik pult mellettünk – szólt a hölgy, hogy a négyes kasszához is lehet jönni -, és aki a hátam mögött állt, az gyorsan oda szaladt. Gondolkoztam, hogy milyen jó lenne, ha olyan emberekkel lennénk körülvéve, akik odafigyelnek másokra is. Akik nem csak magukkal törődnek – és a saját világuk, életük a legfontosabb -, hanem a környezetüket is figyelembe veszik. Szerintem természetes, ha beállok a sorba, és megnyitott egy új kassza, akkor ha vannak előttem ketten, nem én fogok oda rohanni elsőnek, hanem akik előttem állnak. Ezek az értékek az én világomban fontosak – és ugyanúgy az elképzelt világomban is.”

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…