q Dobó Ági és a Királynő csapat az Újpest focistái ellen avagy: a be! - Royalmagazin.hu

2024. 05. 28. kedd

Emil, Csanád
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Dobó Ági és a Királynő csapat az Újpest focistái ellen avagy: a be!
Dobó Ági és a Királynő csapat az Újpest focistái ellen avagy: a be!

Dobó Ági és a Királynő csapat az Újpest focistái ellen avagy: a be!

Dobó Ági és a Királynő csapat az Újpest focistái ellen avagy: a be! BEAUTIFUL bemutatja: szépségital, stopli és tűsarok


Esőben, de remek hangulatban léptek a kifutóra, majd a focipályára június 3-án a szépségkirálynő választás döntősei és az Újpest focistái. Rövid divatbemutató után a fiúk és a lányok barátságos meccse döntetlen eredménnyel végződött. Az esemény a be! BEAUTIFUL szépségital stábjának a közvetítésével jött létre.

Először volt Magyarországon, együtt, egy pályán a szépségital, a stopli és a tűsarok. Először  egy pályán huszonöt helyes, szexi fiatal. Hogyan lehetséges ez? Kellett hozzá tizenhét csinos lány, nyolc kisportolt srác, Herczeg Zoltán divattervező, Szabó Kristóf humorista, és a be! BEAUTIFUL szépségital.

A cég által szervezett eseményen együtt léptek a kifutóra a Királynő című produkció döntősei és az Újpest futballcsapatának tagjai, majd barátságos mérkőzést játszottak egymással. Az eredmény a kifutón és a stadion zöld füvén is döntetlen volt.

A be! háttérmunkájának eredményeként, a lányok az Újpest-LOKI meccsen találkoztak először a fiúkkal. A mérkőzés után a focicsapat tagjai azzal a nem titkolt szándékkal hívták ki A Királynő döntőseit, hogy valamilyen módon  testközelbe  kerülhessenek a lányokkal. Bár a lányok díjazták az ötletet, csak azzal a feltétellel fogadták el a kihívást, ha az Újpest FC játékosai cserében megmutatják, mit tudnak a kifutón, ahol A Királynő döntősei immáron otthonosan mozognak.

Dobó Ági és a Királynő csapat az Újpest focistái ellen avagy: a be! A be! BEAUTIFUL gyártója vállalta, hogy megszervezi a Szépségital, stopli és tűsarok   eseményt, amelyet a lányok örömmel fogadtak, hiszen mind az italt, mind annak fiatal fejlesztői csapatát megkedvelték A Királynő táborban illetve a választást követő after partin. A divatbemutatóhoz a be! BEAUTIFUL munkatársai a fiatal és tehetséges divattervezőt, Herczeg Zoltánt nyerték meg.

A döntősök és a focisták csapata a másik térfelén is megmérettetett. Az Újpest futballcsapatának játékosai Herczeg Zoltán két új kollekcióját mutatták be a lányoknak és a szakmai közönségnek. Természetesen a lányok segítettek a fiúknak abban, hogyan kell mozogni a kifutón.  Magabiztosan, mosolyogva és ügyesen!  instruálta Dobó Ági  szépségkirálynő a focistákat, ők pedig bátran vonultak végig a fotósok előtt.

Rövid szünet után egy kis labdás bemelegítés következett, a lányok egy-egy halom szépségital körül kergették a labdát, majd jött a főműsorszám: pár perces focimeccs félpályán. Annyi könnyítést kaptak a szépségkirálynő döntősei, hogy kétszer annyian voltak, mint a fiúk. A lányok hősiesen küzdöttek, biztatták egymást. Lelkesedésük, és az, hogy a fiúk sokszor nem a  labdát, hanem őket figyelték, elég volt ahhoz, hogy a 2:2-es döntetlent követő büntetőrúgásokkal együtt a végeredmény is döntetlen legyen.

A legnagyobb taps és ováció a mezcserét fogadta, amely a közben egyre erősödő eső miatt átalakult vidám vizespóló versennyé, hálás témát szolgáltatva az eseményen megjelent fotósoknak és az RTL Klub Reflektor munkatársainak.

Nem hivatalos információk szerint a szépségek és a sportolók az esős idő ellenére annyira összemelegedtek a pályán, hogy a budapesti éjszakába is együtt vetették bele magukat.- OTS-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek