2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Dér Heni: Jó lenne már egy saját család

Az énekesnő azt is tudja, milyen férfit nem szeretne soha többé maga mellé

Határozott elképzelése van a férfiakról Dér Heninek. A sikeres énekesnő tavaly, nem sokkal az esküvő előtt szakított vőlegényével. A szétválás nagyon megviselte, különösen azért, mert már régóta vágyott családra.

„Harminc éves elmúltam, jó lenne már, ha lenne egy kisbabám” – mesélte Heni a Flúgos Futam ma esti adásában.

A vajdasági lány a VIASAT3 műsorában azt is elmesélte, milyen férfit nem szeretne.

Bár Heni a szakítás óta egyedül él, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne teljes az élete. Nemcsak rengeteget dolgozik, hanem nemrég megszerezte második diplomáját, méghozzá politológia szakon. Korábban arról mesélt, megszerzett tudását arra szeretné felhasználni, hogy a határon túli magyarok érdekeit képviselje, de politikai babérokra nem tör.

Ha még ez sem lenne elég, a tanulás és a munka mellett Heninek a rendszeres edzés is belefér az életébe, amit közösségi oldalán gyakran dokumentál, következő célja pedig a felsőfokú angol nyelvvizsga megszerzése.

Heni remek kondícióját ma este a Flúgos Futam legújabb adásában is bebizonyítja, hiszen csapattársainak a legváltozatosabb feladatokban segít a szlovéniai és a horvátországi kalandok alatt. Az, hogy ezzel hányadik helyre röpítette a versenyzőket, a ma esti adásból kiderül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …